CRNA KRONIKA
27.12.2017 u 11:43

DETALJI NESREĆE
NEISKUSTVO I ALKOHOL: 19-godišnjak izašao iz vozila koje je tonulo u more

Devetnaestogodišnji mladi vozač F.B. je noćas imao "više sreće nego pameti", kako bi se reklo u narodu, nakon što je osobnim vozilom, u alkoholiziranom stanju, na Obali Stjepana Radića, udario u dvije polukugle, prometni znak, te sletio u more u blizini Radeljevića. Njegovo vozačko neiskustvo i 0.8 promila u krvi, te skliski kolnik, "kumovali" su nezgodi koja je mogla završiti kobno. Ovako, automobil je završio na dnu mora, ali, važno da je glava živa. Mladić je, na sreću, bio dovoljno priseban da sam izađe iz vozila koje je počelo tonut u more.


komentara  0

U ranim jutarnjim satima, oko 2.20 jutros, mladi vozač rođen 1998. je, krećući se Obalom Stjepana Radića izgubio nadzor nad vozilo, te je udario u dvije kamene polukugle i prometni znak, ali ga to nije zaustavilo, već je nastavio kliziti ravno prema - rubu rive s koje je vozilo sletilo u more.

Budući je riječ o mladom vozaču, njegovo neiskustvo, ali i sklizak kolnik te neprilagođena brzina i alkohol u krvi, najvjerojatniji su uzroci zbog kojih je došlo do ove prometne nezgode koja je, na kraju, krajeva ipak dobro završila.

Vozilo dubrovačkih registracija je završilo na dnu mora, ali kad čovjek postane svjestan da je ishod mogao biti tragičan i koban za deventaestogodišnjaka, nezgoda se ostaje pamtiti samo kao - bizarna. Na svu sreću.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Velika nagradna igra

1X OPEL CROSSLAND X

3X MOBITEL
SAMSUNG S8 BLACK

3x TABLET GALAXY TAB 10.1 BUS

60X
POKLON BON od 500 KN
NAGRADNA IGRA TRAJE
od 26. 10. 2017. - 25. 1. 2018.


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija