KULTURA
27.12.2017 u 09:49

Koncert "Sara & Jappa" večeras u kazalištu

Sara & Jappa vode vas večeras, u srijedu 27. prosinca od 20 sati u svoj Jazz Winter Wonderland! Ovaj duo iz Splita prvi put se predstavio publici u ljeto 2016. godine, ostvarivši u kratkom periodu niz zapaženih solističkih nastupa od kojih izdvajamo rasprodani blagdanski koncert u splitskom Gradskom kazalištu lutaka te podjednako uspješni nastup u sklopu manifestacije Jazz u Veljači u Splitu.


komentara  0

Otac i kćerka, pjevački su duo koji svoje nastupe temelji na intimnim vokalnim interpretacijama jazz klasika iz 40-ih i 50-ih godina uz pratnju akustične gitare, a koje su popularizirali broadwayski i hollywoodski mjuzikli te u svojim verzijama obradili pjevači kao što su Peggy Lee, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Etta James, Frank Sinatra i drugi legendarni izvođači.

Blagdanski koncert u dubrovačkom Kazalištu Marina Držića prava je prilika za sve ljubitelje kvalitetne glazbe da se u jazzy raspoloženju pripreme za doček Nove godine, a božićne evergreen melodije „Have Yourself a Merry Little Christmas“, „Santa Baby“, „Santa Claus is Coming to Town“ i jazz klasici kao što su „At Last“, „Unforgettable“ i „Body and Soul“ samo su dio njihovog bogatog repertoara.

Rezervacije ulaznica po cijeni od 30kn na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: kmd.blagajna@gmail.com


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija