POLITIKA
13.12.2017 u 12:52

PRIOPĆENJEM se Željko Raguž pohvalio kako je otkup Čingrije zasluga DUSTRE

Ministarstvo državne imovine odobrilo je DUSTRA-in prijedlog o dostupnosti javnosti državnih nekretnina. Riječ je o vili Čingrija koja je do sada bila ograđena i pod zaštitarskim nadzorom.Time je većini građana bio onemogućen ulazak u vilu. Za realizaciju DUSTRA-inog prijedloga osigurano je 17,5 milijuna kuna u gradskom proračunu za otkup vile Čingrija i stavljanje na raspolaganje Gradu i građanima. Park i sve javne površine trebaju se proglasiti javnima i u cijelosti biti dostupne javnosti - stoji u priopćenju DUSTRE.


komentara  1

DUSTRA niti ovaj put nije zaboravila na česti problem mladih obitelji, a to je zasigurno poboljšanje infrastrukture samih vrtića. Stoga nam je drago da smo s koalicijskim partnerom osigurali 12 milijuna kuna za nadogradnju dječjeg vrtića Palčica. Time će se značajno povećati kapacitet vrtića, a što će rasteretiti mlade obitelji brige kome povjeriti djecu na čuvanje.

Podsjetimo se da su ovo bili DUSTRA-ini zahtjevi prema koalicijskom partneru. S obzirom na njihovo ispunjenje, a na korist građankama i građanima, DUSTRA će podržati proračun Grada Dubrovnika za 2018. godinu.

U narednom razdoblju DUSTRA će inzistirati na povećanju proračuna za sport. Proračun za kulturu iznosi trećinu cjelokupnog proračuna, dok na sport otpada tek osmina proračuna za kulturu. O poduzećima koji brinu o čistoći i hortikulturi grada treba samo reći kako raspolažu skromnim proračunom kao i kinematografi ili simfonijski orkestar. DUSTRA će inzistirati na rješenju problema (starog 25 godina) raspodjele gradskog proračuna - priopćenje koje potpisuje šef DUSTRE Željko Raguž.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

zumbo_je_moj_idol 13.12.17 u 14:40
Mijenja li Raguž još bumbete? Kod nas u ulazu u prizemlju ne rade dvije, jedan stari kauč je u dvorištu i nitko da ga pokupi, i jedna tete ima sestru u Župi, krava želi više vremena biti na otvorenom, zna da g. Raguž ne stigne ali pita može li poslat koga iz DUSTRE , nitko drugi se s tim ne bavi

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija