SPORT
06.12.2017 u 17:32

VELIKI USPJEH PLESNOG STUDIJA STEP BY STEP: dva zlata, dva srebra i četiri bronce na svjetskom prvenstvu

Na Svjetskom prvenstvu u stepu održanom od 27. 11. do 5. 12. 2017. u Riesi, Njemačka, Plesni studio Step by step osvojio je dvije zlatne medalje ostavivši iza sebe sjajne engleske i američke plesače, djecu koja su odrasla uz londonski West End i njujorški Broadway što ovaj uspjeh čini još sjajnijim.


komentara  0

Zlatne medalje osvojli su dječja step formacija „Dr. Jazz“ koreografa J. Zajec i Step by Step boysi - Tibor Bošnjak, Erik Ivičić i Lucijan Hrvaćanin, koji su otplesali koreografiju V. Zajec i A. Maričić „Run boy run“, za koje ćete imati priliku navijati u finalu Supertalenta.

Ništa manje sjajne nisu niti dvije srebrne medalje seniorske male grupe „Hit the road Jack“ koreografa Vendy Zajec koja je osvojila i suce i publiku te posebno dojmljive formacije “Memories“ koreografa L. Valjalo. Brončanu medalju osvojili su Tanja Bertalanić u juniorskom solu koreografa K. Šilović te juniorska mala grupa i formacija koreografa A.Maričić. Uz to, u tradicionalno najjačoj seniorskoj konkurenciji, Tia Tkalčević osvaja broncu u solu, te Karla Šilović i Fran Žuglić u paru.

„Sjajan je osjećaj kad iza tebe na pobjedničkom podiju stoje plesači iz Engleske, Rusije, Kanade i SAD-a, zemalja sa tradicionalno najboljim step plesačima, no upornost, trud, zalaganje, seminari i svakodnevno treniranje prije SP, donijeli su vrhunske rezultate“, rekli su naši zlatni juniori koji su već par godina prvaci Hrvatske u više step kategorija i koji najbolje znaju koliko je teško od 25-30 najboljih plesača svijeta doći u finale SP, a kamoli osvojiti zlato.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija