POLITIKA
05.12.2017 u 15:42

VIDEO: Premijer Plenković na Srđu: ovo je idealno mjesto za Muzej domovinskog rata...

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetio je za današnjeg boravka u Dubrovniku, Muzej domovinskog rata na Srđu, gdje se sastao s predstavnicima braniteljskih udruga. Prije toga je na spomen obilježju položio vijence u spomen na sve poginule dubrovačke branitelje.


komentara  1

Ravnateljica Muzeja domovinskog rata Varina Jurica Turk je predsjednika Vlade i njegove bliske suradnike provela kroz Muzej upoznavši ih sa stanjem građe koja je izložena u ovom impozantnom prostoru koji treba što hitniju obnovu i rekonstrukciju. Nakon sastanka s predstavnicima braniteljskih udruga na kojemu novinari nisu smjeli biti nazočni, premijer Andrej Plenković je rekao o čemu su razgovarali, a odgovorio je i na novinarski upit o sudbini Muzeja domovinskog rata obzirom na planove koje za taj prostor ima izraelski investitor, odnosno Razvoj golf.

 

Budući je Marko Mujan, predsjednik udruge branitelja Dubrovnik na sastanku posve izravno premijera Plenkovića pitao za neizvjesnu budućnost Muzeja domovinskog rata i projekt golfa na Srđu, zamolili smo ga da nam komentira odgovor kojega je dobio.


L.C.

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

Ivan Horvat 05.12.17 u 16:22
A kakav bi odgovor mogao dobiti od onih koji guraju otimanje i apartmanizaciju Srdja?

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija