CRNA KRONIKA
13.10.2017 u 12:19

POLICIJSKO IZVJEŠĆE: uhićen kradljivac, talijanska ribarica lovila u blizini Mljeta

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 35-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo krađe. Naime, sumnjiči se da je sredinom rujna u trgovini u Dubrovniku iskoristio nepažnju 34-godišnjakinje vlasnice i otuđio joj mobitel.


komentara  1

Policija protiv 35-godišnjaka podnosi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

- U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila u večernjim satima u Dubrovniku, sudjelovalo je osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 69-godišnjak i motocikl kojim je upravljao 16-godišnjak, a koji je uslijed udara i pada na kolnik zadobio teže ozljede te je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

- Jučer, 12. listopada u jutarnjim satima južno od otoka Mljeta uočeno je plovilo, talijanska ribarica, u nezakonitom ulasku u teritorijalne vode RH, bez namjere obavljanja granične kontrole. Službenim plovilom pomorske policije obavljena je kontrola plovila, kada je utvrđeno da se na njemu nalazi pet talijanskih državljana koji su prekršajno sankcionirani zbog nezakonitog prelaska državne granice. Obzirom da je pregledom plovila utvrđeno da se na njemu nalazi riba, o tome je obavještena ribarska inspekcija Dubrovnik.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

Spica skandela 13.10.17 u 16:18
Nema sreće dok se ribarice ne budu plijenile, a ribari slali u zatvor. Ovako će nas vječno držat za svoju kolonijum a bolje nismo ni zaslužili.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Velika nagradna igra

1X OPEL CROSSLAND X

3X MOBITEL
SAMSUNG S8 BLACK

3x TABLET GALAXY TAB 10.1 BUS

60X
POKLON BON od 500 KN
NAGRADNA IGRA TRAJE
od 26. 10. 2017. - 25. 1. 2018.


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija