VIJESTI
13.10.2017 u 10:01

"Sanitat" nastavlja sa zamagljivanjem ... pogledajte gdje....

Sanitat Dubrovnik d.o.o. nastaviti će adulticidnu dezinsekciju pojedinih područja grada, i to metodom hladnog zamagljivanja (ULV). Dana 14. listopada u ranim jutarnjim satima (od 01,00 sat pa nadalje)  zamagljivanjem će se obuhvatiti  područje Ilijine Glavice, Pila i Ploča i to sljedeće ulice: Pera Bakića, Zagrebačka, P. Krešimira IV, Zlatni Potok, Frana Supila, Sv. Jakov, Iza Grada, Branitelja Dubrovnika, Gradac, Splitski put uključujući sve sporedne ulice na ovom području. Nakon Pila i Ploča nastaviti će se sa zamagljivanjem Sustjepana, Šumeta, Knežice,  Nove Mokošice sa svim sporednim ulicama, obala uz rijeku Omblu (Donje Obuljeno, Rožat  i Komolac).


komentara  0

Skrećemo pažnju građanima, posebno onima koji boluju od astme ili drugih bolesti dišnih organa, da za vrijeme zamagljivanja zatvore vrata i prozore.

Također upozoravamo vozače na povećani oprez u prometu za vrijeme trajanja akcije.

Posebno se upozoravaju pčelari da za vrijeme zamagljivanja drže pčele u košnicama, dok se u potpunosti ne raziđe insekticidna magla.

U slučaju nepovoljnih klimatskih prilika, kao što su kiša ili pojačan vjetar, akcija se odgađa za sljedeći dan - stoji u priopćenju iz Sanitata.KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija