VIJESTI
11.10.2017 u 17:36

"Ne dvoji! Za drugog izdvoji!"
SOLIDARNOST NA DJELU: Uključite se u akciju Crvenog križa i pomozite potrebitima

U četvrtak 12. listopada diljem Hrvatske provoditi će se 45. sabirna akcija „Solidarnost na djelu“, ove godine pod sloganom „Ne dvoji! Za drugog izdvoji!“. Riječ je o zajedničkoj akciji svih društava Hrvatskog Crvenog križa, a namijenjena je ljudima u potrebi diljem Hrvatske.


komentara  0

U akciji će se prikupljati odjeća, obuća, hrana, novac i druga materijalna dobra. Za donirani novac građanima će biti uručen novčani bon. Bon će imati oznaku vrijednosti od pet kuna, pripadajući broj te žig Crvenog križa.

Odjeća, obuća i hrana prikupljat će se na adresi Dubrovačkog Crvenog križa (na Kantafigu) Obala Ivana Pavla II 61 u četvrtak, 12. listopada, od 9 do 18 sati.

Volonteri Dubrovačkog  Crvenog križ bit će ispred trgovina Konzuma, Pema i Tommy-ja, od 12. do 14. listopada i prikupljat će novčana sredstva. Ispred trgovina će se nalaziti i košare gdje će naši sugrađani moći donirati hranu i higijenske potrepštine.

Kako bi mlade ljude potakli na razvijanje osjećaja solidarnosti u akciju su se uključile osnovne i srednje škole s područja djelovanja Dubrovačkog Crvenog križa, gdje učenici prikupljaju novčana sredstva.

S ciljem podizanja svijesti o važnosti doniranja Hrvatski Crveni križ snimio je televizijski i radijski spot za potrebe 45. akcije Solidarnost na djelu. U spotu se pojavljuje Ivica Tucak, izbornik hrvatske vaterpolo reprezentacije, koji je zaštitno lice ovogodišnje kampanje za Solidarnost na djelu.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija