KULTURA
11.10.2017 u 18:24

Gudački kvartet DSO-a za kraj Jesenjeg glazbenog moskara

Dubrovački simfonijski orkestar najavljuje završni koncert manifestacije Jesenji glazbeni moskar u petak, 13. listopada u atriju Kneževa dvora, s početkom u 21 sat. Nastupit će Gudački kvartet Dubrovačkog simfonijskog orkestra u sljedećem sastavu: Đana Kahriman, violina; Iva Vukić, violina; Šimun Končić, viola i Mihaela Čuljak, violončelo. Izvest će djela dubrovačkih skladatelja Luke Sorkočevića i Ivana Jarnovića, zatim Wolfganga Amadeusa Mozarta te AntonÍna Dvořáka. 


komentara  0

Gudački kvartet DSO-a čine mladi dubrovački glazbenici, ponajbolji studenti u svojim generacijama, koji su se nakon obrazovanja i usavršavanja kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu, vratili u Grad te su danas zaposleni kao članovi Dubrovačkog simfonijskog orkestra. Ovaj sastav bio je nositelj glazbenog programa središnje svečanosti predstavljanja Dubrovnika u Milanu povodom Dana državnosti i 25. obljetnice diplomatskih odnosa između Italije i Hrvatske, a nedavno su dubrovačku publiku oduševili nastupom s vrsnom pijanisticom Jasminkom Stančul u Dvoru.

Na koncertu u petak 13. listopada, program je sljedeći:

L. Sorkočević   Simfonija br. 7 u G duru
I.M. Jarnović  Kvartet br. 3 u A duru
W.A. Mozart   Divertimento u F duru
A. Dvořák  Kvartet br. 12 u F duru, op. 96 "Američki"

Ulaznice za koncerte dostupne su u uredu Orkestra od 9 do 14 sati, u gift shopu Dubravka na Pilama, u Luži, u agenciji Perla Adriatica na Pločama te jedan sat prije početka koncerta. Broj za informacije i rezervacije je 417 110 ili 091 613 7314. Popusti za građane ostvarivi su isključivo na blaganji Dubrovačkog simfonijskog orkestra.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija