VIJESTI
13.09.2017 u 19:26

„Bio je moje drago radosno sunce koje nikada neću zaboraviti"
Tereza Kesovija uputila dirljivu poruku povodom prerane smrti Alana Lasića

Hrvatska diva Tereza Kesovija uputila je dirljive riječi povodom prerane smrti dubrovačkog glazbenika i jednog od osnivača benda Atlantida Alana Lasića s kojim je glazbeno surađivala. 


komentara  0

"Kad bi suze mogle vratiti Alanovo milo nasmijano lice, plakala bih bez prestanka. Voljela sam ga kako se voli netko drag. Bio je dobar i vrijedan mladi čovjek pun duha i lijepih riječi za svakoga.

Imala sam priliku surađivati s njegovom Atlantidom na koju je bio tako ponosan. Članovi benda bili su moji dragi gosti na koncertu u dvorani Lisinski. Također, zajedno smo otpjevali pjesmu "Što je ostalo od ljubavi" na koncertu na Žarkovici, povodom 25. godišnjice benda. Tu je pjesmu trebao dovršiti Ante Gelo u svom zagrebačkom studiju, ali nažalost nije stigao ostvariti Alanovu veliku želju.

Pri svakom našem susretu spominjao je moj "krasni" štrudel od sira koji sam ispekla za sve članove Atlantide kad su se jednom našli na mojoj zagrebačkoj adresi. Svakoga od njih sam voljela i volim još uvijek, ali Alan je bio moje drago radosno sunce koje nikada neću zaboraviti. I uvijek se pitam zašto Bog uzima dobre ljude.

Mir vječni tebi, moj mili i nezaboravni prijatelju.

Tvoja tužna Tere koju si, to znam, jako volio."


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija