LIFESTYLE
13.09.2017 u 09:33

Imamo karte za koncert najtraženijeg DJ-a u svijetu!

U petak, 15. rujna u Revelin po prvi put u CC Revelin dolazi trenutno najtraženiji DJ u svijetu, Black Coffee. Dubrovniknet i CC Revelin dvoje  čitatelja nagradit će s po jednom ulaznicom za ovaj party. Na našu adresu igra.dubrovniknet@gmail.com pošaljite poruku (ime, prezime i kontakt broj) uz naznaku za BLACK COFFEE. Dobitnike ćemo obavijestiti elektronskom poštom do četvrtka u 14:00 sati.


komentara  0

Sigurno ste već čuli kakva sredina rujna je spremna u Revelinu. Još jedno veliko glazbeno ime dolazi u Revelin. Program DANCElectric Residency spremna spektakularno finale programa uz jednog od najtraženijih DJ-a trenutno u svijetu. U prodaju su već puštene ulaznice, a naša preporuka je da požurite u ured Revelina i nabavite ih na vrijeme.

Black Coffee je na sceni preko deset godina i iza sebe ima pet studijskih albuma, brojne singlove i jedno DVD izdanje, njegov meteorski uspon i globalnu popularnost najbolje ilustriraju brojni nastupi koji su ga za samo posljednjih godinu dana odveli u gotovo 20 zemalja, na pet kontinenata.

Ovoga petka imate jedinstvenu priliku da i vi doživite odličnu zabavu koja još uvijek ne prestaje u Revelinu.

Ulaznice za koncert potražite na svim preprodajnim mjestima i u uredu Revelina.


sponzorirani članak

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija