VIJESTI
13.09.2017 u 09:25

Dubrovački Vrtovi Sunca među najboljim obiteljskim hotelima Europe

Nakon nedavnihpriznanja u sklopu 2017 World Luxury Spa Awards, teosvajanja srebrne nagrade za najbolji obiteljski hotel tijekom 2017 Junior Design Awards(Best Family Hotel, UK & Worldwide), Dubrovački Vrtovi Sunca nominirani su i u ovogodišnjim Family Traveller Awards za najbolji obiteljski hotel u Europi (Best European Hotel for Families).


komentara  0

Family Traveller luksuzan je obiteljski magazin na području Velike Britanije, kao i nezaobilazan multi-platformski vodič u planiranju i organizaciji obiteljskih putovanja. Kao jedini hotel iz Hrvatske, Dubrovački Vrtovi Sunca nalaze se u prestižnom društvu najluksuznijih obiteljskih hotela Europe.Nominacije se mogu podržati glasovanjem do 20. listopada 2017. godine putem linka https://familytraveller.com/awards/vote/best-european-hotel-families/.

Pored luksuznog smještaja u rezidencijama i atraktivnih sadržaja za potpuni odmor i opuštanje,resort nudi raznovrsne aktivnosti za djecu svih dobnih skupina, uključujući posebne večernje programe te čuvanje djece. Ove godine pokrenuta je Sportska akademija za djecu između 7 i 15 godina kako bi kroz zabavno i sigurno okruženje svladali ili unaprijedili vještine nogometa, košarke, tenisa ili plivanja/vaterpola, uz stručno vodstvo priznatih trenera i Ognjena Vukojevića koji je održao nogometnu akademiju u trajanju od četiri tjedna za sve polaznike.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija