SPORT
12.09.2017 u 08:43

Kreću prijave za četvrto izdanje Dubrovačkog polumaratona

Prijave za sudjelovanje u četvrtom izdanju  sportsko-rekreativnoj manifestaciji Du Motion - Runners' Days Dubrovnik  su otvorene. Utrke će se  održati 28. i 29. travnja 2018. , a svi zainteresirani trkači  mogu se registrirati na službenoj web stranici. Dvodnevno događanje i ove godine uključuje popularni Dubrovački polumaraton, izazovnu Utrku zidinama, humanitarnu utrku građana 5K te Dječju utrku,kao i i Du Motion Expo te druge popratne sadržaje. 


komentara  0

Protekla tri izdanja privukla su trkače iz preko 50 zemalja svijeta, a da će najinternacionalnija domaća trkačka manifestacija iznova potvrditi svoj status već sada svjedoče brojni upiti iz inozemstva. Dubrovnik privlači brojne zaljubljenike u trčanje odličnom atmosferom, zanimljivim panoramskim stazama koje prolaze kroz gradsku jezgru i uz dubrovačku obalu, te raznovrsnim trkačkim paketima koji prijavljenima garantiraju sjajan provod i upoznavanje svih ljepota grada.

S ciljem još boljeg pozicioniranja Dubrovnika kao atraktivne mediteranske destinacije za aktivan odmor, ali i pripreme trkača za travanj, Du Motion nudi dvije nove utrke tijekom jeseni, Dubrovnik Aquathlon 1. listopada i 10K utrku 19. studenog.
 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija