CRNA KRONIKA
09.09.2017 u 09:00

izvješće županijskog centra 112
Dvoje ozlijeđenih u prometu i dva hitna medicinska leta

Jedna je osoba zadobila teže tjelesne ozljede u sudaru dvaju vozila koji se u petak oko 10.40 sati dogodio u Opuzenu, te je helikopterom hitno upućena u OB Dubrovnik. Na intervenciju su upućene sve žurne službe, izvijestio je u dnevnom izvješću Županijski centar 112 Dubrovnik.


komentara  0

U izvješću za protekla 24 sata, Područni ured za zaštitu i spašavanje navodi kako je u 10.49 sati zaprimljen zahtjev Opće bolnice Dubrovnik za hitan prijevoz pacijenta do KBC Firule u Splitu. Nakon što su se stekli vremenski uvjeti za medicinski let, isti je realiziran helikopterom HRZ-a.

Žuran poziv zbog prometne nesreće na D8 kod mjesta Slano zaprimljen je i u 15:52 sati. U nesreći u kojoj se auto prevrnulo na krov jedna je osoba ozlijeđena i upućena je u OB Dubrovnik, a o ovom događaju ŽC112 Dubrovnik odmah je izvijestio sve nadležne žurne službe. 

Zbog prve veće kiše koja pada na području cijele Dubrovačko-neretvanskoj županije ceste su mokre i skliske pa se vozači mole da prilagode vožnju uvjetima na cesti i da održavaju sigurnosni razmak tijekom vožnje. Posebno skrećemo pozornost vozačima u prometu da zbog kiše koja pada nakon dužeg sušnog vremena po cestama može biti većih ili manjih odrona, koje po dojavama na broj 112 službe za održavanje cesta odmah uklanjaju sa prometnica.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Velika nagradna igra

1X OPEL CROSSLAND X

3X MOBITEL
SAMSUNG S8 BLACK

3x TABLET GALAXY TAB 10.1 BUS

60X
POKLON BON od 500 KN
NAGRADNA IGRA TRAJE
od 26. 10. 2017. - 25. 1. 2018.


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija