LIFESTYLE
04.09.2017 u 18:32

Le Petit Ballet Dubrovnik - upisi su u tijeku!

Le Petit Ballet Dubrovnik, novi je i jedinstveni program Plesno rekreacijskog studija Dubrovnik, namijenjen najmlađima, budućim balerinama i baletanima. Plesno rekreacijski studio Dubrovnik širom otvara svoja vrata svim zainteresiranim malim budućim balerinama i baletanima, kroz svoj novi plesni program klasičnog baleta za predškolski uzrast, pod nazivom Le Petit Ballet Dubrovnik. Upisi su u tijeku, za djecu od 4 do 6 godina.


komentara  0

Osnivač, voditelj i koreograf novog i jedinstvenog programa, Le Petit Ballet Dubrovnik je Paola Šutić, školovana plesačica klasičnog baleta sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom u plesu, klasičnom baletu i radu s djecom.

Le Petit Ballet Dubrovnik nudi koncipirane satove klasičnog baleta za predškolski uzrast (4 - 6 godina), na kojima male buduće balerine i baletani stiču osnovnu i temeljnu umjetničko-kulturnu izobrazbu, koja je u svakodnevnom životu preduvjet ka uspješnom razvijanjanju i odrastanju.

Klasični balet za predškolski uzrast u Le Petit Ballet Dubrovnik je umjetničko-kulturni program cjelokupnog razvoja plesača, gdje kroz zanimljivi i motivirajući način mali plesači izučavaju osnovne francuske nazive i plesne korake kasičnog baleta, razvijaju gracioznu i elegantnu posturu tijela, koordinaciju, fleksibilnost, ravnotežu, osjećaj za ritam, rad u grupi i usvajaju klasične plesne pokrete koji su temeljni preduvjet za razne vrste plesnih izričaja.

Raspored za školsku 2017./2018. g.:

Satovi klasičnog baleta za predškolski uzrast (4-6 godina) održavati će se u OŠ Mokošica (mala dvorana) dva puta tjedno.

Upisi u Le Petit Ballet Dubrovnik za školsku 2017./2018. g.:

Upisi će se vršiti u OŠ Mokošica (mala dvorana) u subotu, 16. rujna 2017. u 18 sati.

Predbilježbe i informacije na broj: 092 131 4867


dubrovniknet team

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija