SPORT
02.09.2017 u 20:58

Desetogodišnji Roko Šimunović s kapetanom Modrićem izašao na teren u Maksimiru

Desetogodišnji Roko Šimunović, mali dubrovački nogometaš koji je prepoznat kao veliki talenat, večeras je u Maksimiru, na teren izašao rukom u ruci s kapetanom naše reprezentacije, Lukom Modrićem. Večeras se, naime, igra utakmica Hrvatska - Kosovo, a Roko je dobio priliku da, kao polaznik kampa Real Madrida, izabere reprezentativca s kojim će izaći na teren. Naravno, izbor je bio Modrić... 


komentara  0

Roko je za dubrovniknet.hr ispričao dojmove svog nedavnog dvotjednog boravka u kampu Real Madrida u Madridu, u kojega je izabran kao izuzetan talenat s polaznicima iz cijeloga svijeta.

Kada je izašao na teren u kockastom dresu, iako se to baš i nije smjelo, neki su ga počeli zvati - Modrik, Modrik, jer strancima i nije baš bilo lako izgovoriti č i pravilno izgovoriti ime našega kapetana. 

U svakom slučaju, Roko je svojom talentiranom igrom i boravkom u Real Madridovom kampu već za svoju obitelj osvojio karte za VIP ložu iz koje će gledati utakmicu, a sebi zadovoljstvo da se sa samo deset godina već na terenu nađe s najboljima. 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija