CRNA KRONIKA
01.09.2017 u 10:15

Denis Pavela: vratimo djecu na igrališta!

udruga Sigurnost u prometu tradicionalno organizira aktivnost pod nazivom "VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA". Akcija se, ovoga puta, održava na velikom igralištu na Nuncijati.


komentara  0

Ista će se ovaj put iznimno održati na velikom igralištu NUNCIJATA, (kako bi se skrenula pozornost na djecu koja žive na tom predjelu Grada i njihove prometne probleme na putu do škole) dana 9.9 u 19.00 sati!

Pozivamo roditelje djece od 1 do 3 razreda Osnovnih škola sa područja grada Dubrovnika i okolice da prijave svoje djete na natjecanje u vožnji bicikla i vršnjačko druženje uz puno glazbe, zabave, hrane i pića, dok pobjednike očekuju medalje i pehari! Natjecanju će prisustvovati i nagrade najboljima podjeliti naši proslavljeni sportaši i prijatelji djece MARKO BIJAČ I MIHOVIL ŠPANJA! Prijave se primaju do 6.9 putem FB stranice SIGURNOST U PROMETU DUBROVNIK ili na mail dpavela@gmail.com kao i ostale informacije uz samo natjecanje!

Isto tako pozivamo svu ostalu djecu i njihove roditelje da dođu na Nuncijatu 9.9 u 19.30 te se zabave uz igru sa svojim vršnjacima i podrže natjecatelje!


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Velika nagradna igra

1X OPEL CROSSLAND X

3X MOBITEL
SAMSUNG S8 BLACK

3x TABLET GALAXY TAB 10.1 BUS

60X
POKLON BON od 500 KN
NAGRADNA IGRA TRAJE
od 26. 10. 2017. - 25. 1. 2018.


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija