VIJESTI
10.08.2017 u 22:04

Ritz Carlton odustao od izgradnje u Kuparima

Ruski investitor Sergej Gljadelkin i njegova tvrtka Avenue grupa u Kuparima ipak neće izgraditi prestižni hotel Ritz Carlton, kako se najavljivalo lani prilikom potpisivanja ugovora o dugogodišnjoj koncesiji s državom. Zasad još nije ni poznato kako će izgledati novi turistički kompleks na mjestu bivšeg vojnog odmarališta, a koncept bi se trebao definirati u dogovoru s novim hotelskim operaterom koji samo što nije odabran, piše Poslovni dnevnik. 


komentara  2

Projekt je trenutno u fazi izrade UPU-a u suradnji s Općinom Župa dubrovačka, a u ovoj fazi uz općinu i državu te investitora važnu ulogu ima i budući operater, odnosno hotelska menadžment kompanija po čijim će se strogim kriterijima graditi novi koncept Kupara. Ivan Paladina, predsjednik Uprave IGH koja je u vlasništvu Avenue grupe, potvrdio je za Poslovni dnevnik da se razgovara s drugim hotelskim kompanijama, no o konkretnim imenima ne može govoriti do zaključenja ugovora.

Izgleda da državi kao davatelju koncesije nije bitno što je otpao dogovor s Marriottovim luksuznim brendom Ritz Carlton, ali očekuju dostojnu zamjenu.Naime, partnerstvo s prvoklasnim hotelskim brendom bio je jedan od ključnih uvjeta na natječaju za Kupare, piše Poslovni.

"Ministarstvom državne imovine i Ministarstvo turizma u stalnoj su komunikaciji s investitorom, prvenstveno po pitanju potpisanog ugovora i uvjeta iz ugovora, te u skladu s tim imamo saznanja da će doći do promjene hotelskog branda uključenog u projekt. Ono na čemu ćemo svakako inzistirati je da u projekt mora biti uključen prvoklasni hotelski brand najviše kategorije neovisno o nazivu branda", kažu u Ministarstvu turizma. 

Cijeli članak pročitajte ovdje.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

macy 11.08.17 u 14:33
Ljulji, tko da dovede? Komitet? Ovo je sada rusko, pa se javi sa svojim glupim komentarima u Moskvu. Jedva čekaju nekog filozofa...

   

Dubrovnik-Ljilja 11.08.17 u 05:25
Dovedite Rosewood grupaciju, koja jako cijeni sve domace - teritoriju i ljude.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija