VIJESTI
27.07.2017 u 11:14

Na natječaj za direktora Zračne luke Dubrovnik prijavila se tri kandidata

Na natječaj za novog direktora Zračne luke Dubrovnik prijavila su se tri kandidata, no kada će se saznati i ime onoga za kojega Vlada "upali" zeleno svjetlo, još nije poznato. 


komentara  1

Na naš upit o tijeku natječaja stigao je odgovor iz Ministarstva državne imovine koje je nadležno za ovaj natječajni postupak i koji glasi:

Na natječaj za odabir kandidata za člana Uprave - direktora trgovačkog društva Zračna luka Dubrovnik d.o.o. pristigle su tri prijave. Natječajni postupak još je u tijeku, te nije moguće davanje podataka iz natječajnog postupka.

U dosadašnjem dijelu postupka, održan je razgovor sa svim kandidatima koji su zadovoljavali formalne uvjete iz javnog natječaja.

Zajedničko radno tijelo Ministarstva državne imovine i resornog ministarstva, zapisnik o provedenom postupku, s pisanim mišljenjem o kandidatima, dostavit će  Povjerenstvu Vlade RH za upravljanje strateškim trgovačkim društvima prijedlog za izbor kandidata.

Povjerenstvo, nakon uvida u dokumentaciju i razgovora s kandidatima, upućuje Vladi Republike Hrvatske konačan prijedlog za izbor kandidata za upravu trgovačkog društva odnosno pravne osobe.

Postupak završava Odlukom Vlade Republike Hrvatske o izboru kandidata za upravu trgovačkih društava i drugih pravnih osoba od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku, koja se dostavlja trgovačkom društvu za daljnju provedbu i upis u sudski registar.
Rok imenovanja, odnosno donošenja odluke Vlade o izboru, u ovom trenutku nam nije poznat.
 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

cukun 27.07.17 u 11:53
uvjeren sam da će izabrati nekog stručnog.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija