POLITIKA
04.07.2017 u 08:59

PRVA RADNA SJEDNICA: odluke o koncesijama u Malostonskom zaljevu

Na prvoj radnjoj sjednici novog saziva Županijske skupštine raspravljat će se o nizu zanimljivih tema, između ostalih i o koncesijama za Malostonski zaljev.Prva radna sjednica Skupštine DNŽ održati će se u petak, 7. srpnja 2017. u 11 sati, u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika.


komentara  1

Na dnevnom redu su među ostalim točkama i Program župana za razdoblje 2017.-2021. te  Izvješće o izvršenju Proračuna za 2016. godinu.

Također, odlučivati će se o koncesiji za marinu u Veloj Luci te koncesijama u Malostonskom zaljevu.

Osim toga, raspravljati će se i o dodjeli besplatnih udžbenika svim učenicima prvih razreda osnovnih škola kojima je osnivač Dubrovačko-neretvanska županija, o osnivanju Podružnice Opće bolnice Dubrovnik- “Dnevne bolnice Metković”, Programima zdravstva i socijalne skrbi 2017. te drugim točkama.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

barakokula 15.07.17 u 14:39
BLAGO VAMA U VAS SE BAR ODREĐUJU KONCESIJE A OVDJE U gRRADU vican gojun i custovic PONISTAVAJU LEGALNE NATJECAJE ZA TAXI KONCESIJE A GRADONACELNIK FRANKOVIC RAZMISLJA DALI DA PONISTI LEGALNI NATJECAJ OD 15.04 KOJI JE PROVEDEN DA BI POGODOVALI NEPLATISAMA DUZNICIMA STARIM TAXISTIMA KOJI VOZE POJEDINCI I BEZ LICENCI I PAPIRA IKAKVIH IMAMAO MATERIJALA ZA USKOK FRANKOVICU

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija