KULTURA
19.06.2017 u 10:02

Splićani fotografijom reagiraju na svoj turizam, pozivaju se i Dubrovčani....

Grad u mom oku, i lijep i "zgažen", te "pregažen" - tako bi se, nekako, mogla sažeti ideja izložbe "Krhotine" koja će se otvoriti u Lazaretima u subotu. Izloženi će biti radovi splitskih građana, ali iz Lazareta pozivaju i dubrovačke fotografe, da donesu svoje fotografije....


komentara  0

Prijatelji, Dubrovčani, građani
molimo vas za trenutak pažnje.

U subotu, 24. lipnja u 21 sat otvorit ćemo izložbu "Krhotine" članova Udruge stanovnika povijesne jezgre grada Splita Get i zainteresirani stanovnici, fotografi, novinari ...

Izložba predstavlja amaterske fotografije snimane od 2011. godine, a koje prate niz problema s kojima se susreće zajednica stanara Dioklecijanove palače - nestanak javnog prostora, prenamjena funkcija i djelatnosti, komunalni kaos, problemi sa odvoženjem smeća, buka i nesanica u ljetnim mjesecima, no i praznina zimskog dijela godine u kojoj ostaje tek nekolicina stanara, uz zvukove građevinskih strojeva.
Ideja pri postavu izložbe u Dubrovniku, u Galeriji Otok, jest da i stanovnici Grada tijekom trajanja izložbe donesu svoje fotografije sličnih ili pak posve specifičnih situacija za Dubrovnik koje će biti postavljene na jedan prazan galerijski zid. Kako bi bilo dobro da već prvu večer, na otvorenju imamo i prizore iz Dubrovnika - molimo vas da nam pošaljete izbor svojih fotografija ljetnog i zimskog Grada, unutar zidina.

ARL će pokriti troškove izrade fotografija. Fotografije možete slati na e-mail adresu arl@du.t-com.hr.
Nakon ove izložbe - fotografije će biti izložene u Kotoru, Rijeci i Veneciji gdje će biti ponovljen isti postupak prikupljanja fotografija stanovnika.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija