VIJESTI
17.06.2017 u 17:14

PUT IZ ZAGREBA DO DUBROVNIKA PREKO RIMA: Andrea i Matea su ipak uspjele doći mami na rođendan

Za dvije sestre i njihovog psa Gina, jučerašnji je dan protjecao u ubrzanom ritmu. Matea je, po završetku ispita, brzinski uhvatila iz Opatije autobus za Zagreb gdje ju je čekala sestra Andrea sa svojim psićem, unaprijed isplaniravši dan u kojemu je trebalo puno toga pozavršavati, a sve kako bi zadnjim letom prema Dubrovniku uspjele u ponoć biti doma iz sentimentalnog razloga - da mami prve nazdrave rođendan. Putovanje od 50-tak minuta pretvorilo se u putovanje od 17 sati. Da im je netko jučer ujutro rekao kako će prenoćiti u hotelu u Rimu, vjerojatno bi mu rekle da nije normalan. Da, Matea i Andrea i njihov psić Gin su putnici s leta Croatie Airlines koji je zbog bure preusmjeren u - Rim! 


komentara  0

Putnici koji su trebali u Dubrovnik stići sinoć, sretno su sletili danas oko 16.15. Andreu i Mateu i psića dočekala je u zračnoj luci slavljenica. Kojoj su, doduše satima iza planirane ure, uspjeli u obraz utisnuti rođendanski poljubac dok rođendan još uvijek traje. Jer, kad se krene s Croatia Airlines-om na put, očito se posve opravdanom pokazuje uzrečica - u putu roka nema.

- Najvažnije je da smo stigle. Dvadeset i pet minuta se zrakoplov sinoć "vrtio" oko grada, pokušavajući sletjeti, a kada su nam rekli da idemo za Rim, nismo mogli vjerovati - priča nam Andrea.

Iako danas sve priča pomirljivim tonom, nije to bilo baš iskustvo za poželjet.

- U zrakoplovu je bilo dvoje operiranih ljudi koji su dolazili iz bolnice, bilo je jako puno roditelja i mama s malom djecom, pola aviona su bili stranci. U Rim smo sletjeli oko 1.10, ali smo tamo satima čekali da nas odvezu do hotela. Najgore od svega je bilo što nam nitko nije mogao dati nikakvu pravu i konkretnu informaciju, od toga koliko ćemo čekati dok ne dođu po nas na aerodrom, do toga kada ćemo jutros krenuti prema aerodromu, te konačno doma. Ta šutnja, kada se događaju ovakve neugodne situacije, stvara najgori mogući osjećaj kod putnika - zaključuje Andrea.

Početak ljetnih praznika za dvije cavtatske studentice počeo je uzbudljivo, a putovanje od 17 sati - zrakoplovom iz Zagreba prema Dubrovniku, zasigurno je bila prva i nezaobilazna tema na druženju s obitelji, uz maminu rođendansku tortu.  

 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme
mostar_suradnja
VIJESTI
0      20|06|18 u 09:03
Povezivanje gradova Dubrovnika, Kotora, Mostara i Montegrotta
nezgoda
VIJESTI
0      20|06|18 u 08:59
Nezgoda u Ulici Petra Bakića, vozači oprez
uklanjanje_olupina_konavle
VIJESTI
0      20|06|18 u 07:46
Kreće uklanjanje olupina i nelegalnih odlagališta u Konavlima
autobusi_frankovic_naslovna
VIJESTI
1      19|06|18 u 21:00
Izletnički autobusi više neće moći na Pile
savjet_mladih_rasprava
VIJESTI
0      19|06|18 u 19:46
Nikoga nije briga za mlade - Savjet mladih opet nije osnovan

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija