POLITIKA
19.05.2017 u 18:47

Reakcija Boža Lasića na intervju Luke Korde

Kandidat HDZ-a za načelnika Općine Konavle, Božo Lasić i predsjednik HDZ-a Ivo Simović Crni su reagirali na intervju Luke Korde za dubrovniknet.hr. Prenosimo ga u cijelosti:

 


komentara  0

Šutao sam cijelo ovo vrijeme i trpio sve te udarce i laži i neistine. Potpuno sam svjestan da se starim ljudima i djeci mora oprostiti, ali kažu u Konavlima ''što je nogo, nogo je''! Luka Korda je u intervjuu za vaš portal iznio toliku hrpu laži da to ne može pojesti pas s maslom, a najgora je ona u koju je upleo pokojnog Mata Pušića koji se od toga ne može obraniti. Sram ga bilo, insinuirati da sam ja uzeo od njega ikakve novce, odnosno da mi je pokojni Mato davao ikakvu naknadu od Zračne luke graniči sa zdravim razumom., dodajući kako se nadao da zbog poštovanja prema poodmaklim godinama Luke Korde neće morati reagirati na ovakav način.

- Odbijam više trpiti da se gazi po meni, jednostavno ne dopuštam. Kordina sloboda omeđena je jedino tuđom, a u ovom slučaju mojom. Laži od tome da sam''plačući došao u Općinu Konavle'' može objesiti mačku o rep, jer on jako dobro zna da su me upravo pokojni Mato Pušić, on, ali i dobar dio zaposlenika Općine zvali da odem iz Libertasa i prijavim se na javni natječaj. Dok je on posljednje četiri godine ispijao kavu i jeo kolačiće na Grudi, ja sam operativno vodio sve općinske poslove što je i sam priznao u televizijskom intervjuu. Uostalom, može li čovjek koji je u posljednje četiri godine u Cavtatu bio svega  par puta ovu općinu voditi kao načelnik?

Konavljani jako dobro znaju na koja vrata su uvijek mogli doći, istaknuo je kandidat HDZ-a za načelnika Općine Konavle Božo Lasić koji dodaje kako Korda u ove izbore ulazi na prijevaru.

- Već je nekoliko puta naglasio da će svom zamjeniku ''prepustiti Općinu nakon dvije godine''. Pa koga Konavljani biraju onda na ovim izborima!? Što to biraju? Nažalost, u tom intervjuu je potvrdio i kako su istiniti navodi o večerama s nositeljima oporbenih lista i jednoj 'velikoj koaliciji'. Za njega je očito sve, ma baš sve moguće i prihvatljivo samo da ne mora priznati kako ga je vrijeme nažalost pregazilo. Nitko ne bi bio sretniji od HDZ-a da je Luka Korda odlučio to, sa svojih 78 godina, dostojanstveno prihvatiti, zaključio je Lasić.

O posljednjem Kordinom medijskom istupu očitovao se i predsjednik HDZ-a Konavle Ivo Simović Crni.

- Već sam nekoliko puta naveo kako ne želim komentirati izjave Luke Korde jer je čovjek u posljednjih nekoliko mjeseci nadrobio toliko laži da bi mu pozavidio i barun Munchausen. Naime, između ostaloga optužio je i mene kako sam uništio konavoski HDZ. Ako uništenje znači kada stranka sa 300 dođe do broja od 400 članova i to uglavnom mladih ljudi i kada na lokalne izbore iziđemo sa listom i kandidatima  na kojima  nam svi zavide možda je i u pravu. Ako je na jednom strani stranka s 400 članova, a na drugoj on sa par otpadnika dalo bi se pričati tko je izdajnik i tko je kome zabio nož u leđa. Mislim kako slike sa skupova dovoljno govore o svemu. Mogao je je poći u mirovinu sa svim počastima, a na ovaj će način dovesti sebe do toga da neće imati s kime popiti kavu, zaključio je Simović.  KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija