LIFESTYLE
19.05.2017 u 20:22

18 godina udruge mladih orlando
FOTO: Slavlje u Orlanda uz glam i hard rock slušaonicu

Nakon izložbe "Orlandovih 18", u Udruzi mladih Orlando povodom proslave punoljetnosti Udruge, u četvrtak, 18. svibnja održana je glazbeno – edukativna slušaonica SuperSonic koja je zamišljena kao proces edukacije publike sa žanrom glam i hard rock glazbe. 


komentara  0

Namjera članova Udruge je kontinuirano upoznavati mlađu populaciju s glazbenom tradicijom glam zvuka te glazbenim stvaralaštvom koje je obilježilo posljednja tri desetljeća svjetske pop kulture.

Sutra, 20. svibnja s početkom u 19:30 održat će se rođendanski koncert na kojem će nastupiti:  Funky Monkey, Mystica, Bloom Box,  Vedran & Mahir, Material Damage i Valetudo. 

Udruga mladih Orlando program proslave punoljetnosti zaključit će u nedjelju, 21. svibnja s početkom u 20:00  kada će se održati Jam session radionica koja je osmišljena  prvenstveno kao druženje mladih glazbenika s područja Dubrovačko - neretvanske županije. Kroz kontinuirani dijalog s našim članovima, došli smo do zaključka kako je mladim glazbenicima nužna platforma kroz koju bi se stvarali novi kontakti, formirali bendovi, ali i gdje bi pojedinci koji nemaju vlastiti bend, odnosno prethodna glazbena iskustva mogli zasvirati.

Ulaz na sva događanja je besplatan!


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija