POLITIKA
19.05.2017 u 13:48

Dubrovačka bošnjačka stranka dala podršku HDZ-u

Dubrovačka bošnjačka stranka, na čelu sa Sadom Becićem poziva svoje članove i simpatizere da u nedjelju daju glas dubrovačkom i županijskom HDZ-u.


komentara  0

Poštovani!
Dubrovnik i Dubrovačko neretvanska županija su uvijek bili mjesto uzornog suživota, uvažavanja svih građanskih i vjerskih sloboda Bošnjaka koji u njemu žive. Svi naši projekti i napori zajedno s našim prijateljima i koalicijskim partnerima iz HDZ-a nailazili su na puno razumijevanje i podršku. Kao garancija uzornog kontinuiteta i zajedničkih napora za još bolji i kvalitetniji život sviju, pozivam Vas da svoj glas na slijedećim izborima upravo date HDZ-ovim kandidatima Nikoli Dobroslaviću za župana Dubrovačko neretvanske županije i Matu Frankoviću za gradonačelnika Dubrovnika, koji su dosadašnjim djelima pokazali da su garancija još boljeg sutra.
Zato Vas molimo da u nedjelju 21. svibnja izađete na izbore i zaokružite listu broj 1 za župana NikoluDobroslavića, županijsku listu broj 2 HDZ-a-i koalicijskih partnera te listu broj 3 Mata Frankovića za gradonačelnika Dubrovnika i HDZ-ovu listu broj 3 za gradsko vijeće Dubrovnika.

Sado Becić
Dubrovačka bošnjačka stranka
 


lokalni izbori 2017.

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija