POLITIKA
18.05.2017 u 16:15

OSTAVKA NIKA KARAMANA: Konavoski HSS nije ono što je nekad bio

Dugo sam dvojio trebam li se izjaviti u javnosti, ali moral i ljubav prema Konavlima rekle su DA. Znam, kažu da svi smo u politici jednaki, isti. Vjerujte nismo. To govore oni koji se moraju bez pokrića sakriti iza nekoga - stoji u priopćenju Nika Karamana, u kojemu navodi niz razloga zbog kojih podnosi neopozivu ostavku na mjesto potpredsjednika, kao i člana odbora Hrvatske seljačke stranke za općinu Konavle. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:


komentara  0

Moja funkcija u HSS- u Konavle jest obnašanje dužnosti potpredsjednika stranke. Nažalost, ili možda na njihovu sreću, ti isti prijatelji, stranačke kolege i sumještani s kojima sam izgrađivao HSS u teškim vremenima, a nadasve mojim obiteljskim, što je tražilo još više snage i odricanja danas više nisu složni. 

Kao potpredsjednik nemam uvid u ni u kakve aktivnosti i sastanke. Izbor  kandidata za  načelnika donijeli  su skupljajući se po obiteljskim kućama, izbjegavajući nas nekolicinu dok smo bili na putovanjima.  Jeftino se „rješavaju“ nas, svojih prijatelja i stranačkih kolega  samo zato što tražimo pokriće, transparentnost i drukčije mišljenje.

HSS nije više stranka čvrstih vrednota konavoskih domaćina.

Jednostavno ne znam i ne želim drugačije. Ne želim ići, kako se to u političkom žargonu kaže, u „zamrzivač“. Konavljani tako ne žive za svoj kraj. Moj život za Konavle živim i živjet ću otvoreno, svim srcem i radom za dobrobit  svih.

Ovim putem se zahvaljujem mojoj obitelji što je u našim okolnostima smogla snage i odricala se za mene, a na korist ovoj stranci.

Isto tako se zahvaljujem i svim prijateljima koji su me istinski podržavali i poticali.

Hvala i mojim kolegama zbog kojih i pišem ovo priopćenje, jer sam još jači i odlučniji.

Ovim priopćenjem dajem javnosti na znanje da dajem neopozivu ostavku na mjesto potpredsjednika i člana odbora u općinskoj organizaciji HSS-a Konavle.

Živjeli!

Niko Karaman, vinar i enolog

 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija