POLITIKA
18.05.2017 u 14:54

Vido Bogdanović o svojim bivšim stranačkim kolegama iz HSS-a

Bez dlake na jeziku, kandidat HSS-a za gradonačelnika Dubrovnika, Vido Bogdanović na svom se blogu osvrnuo na povike - Ne treba nama Zagreb, a Zagreb i HSS su im dali puno.... o kome je riječ?


komentara  5

Mladi dubrovački političar posebnost svog političkog djelovanja iskazuje često ponavljajući da oni ''ne trebaju slušat Zagreb''. Postaje iritantno to slušat od osobe koju je upravo iz Zagreba u Dubrovnik poslo Gazda kako bi imo svog čovjeka u gradskoj upravi nakon što nije uspio mobilizirat nekog od lokalnih političara pred prošle redovite izbore. Pa je onda preko punca montiran u HSS kako bi imo nekakvu političku referencu. Kad je vidio da je gradonačelnička ambicija neostvariva ukrco se u Androv vlak pa ni kriv ni dužan posto zamjenik gradonačelnika. Nakon što su se zategli stranački odnosi sa Zagrebom napušta prožvakani HSS da ne bi slučajno propustio Androv vlak. I nastavlja bit glavni Gazdin emisar u gradskoj upravi prtljajući s mladim gazdom oko centra Ispod duba i opskrbnog centra u Mokošici. Svakodnevno na liniji sa Zagrebom. Nemajući nikakvu političku ideju, nakon što u četiri godine ništa konkretno nije pomaknuo s mjesta već učinio još veći nered u svom resoru, a baveći se prvenstveno kadroviranjem i zapošljavanjem te nakon što se Gazda obalio, uhvatio se nekakve šuplje reciklirane priče o dubrovačkome regionalizmu. Inače, u lokalnim političkim krugovima stranku mu od milja zovemo ''šoder stranka''. A Gazdini projekti o kojima su mu bila puna usta, ostali tek maglica.

I tako u svoj stranački tabor oko navodnog regionalizma i ne slušanja Zagreba privlači i mog prijatelja Rikija kojemu isto izgleda smeta Zagreb. Pokušavam se sjetit, ali ne mogu, je li mu smeto dok nam je politički medilo, kad je uz pomoć HSS-a i Zagreba posto dožupan ili kasnije veleposlanik u Argentini?

Pa onda još jedan moj prijatelj, Karlo. Kojemu ne da ne smeta Zagreb nego čak živi i radi u Zagrebu u kojemu se politički pozicioniro upravo zahvaljujući HSS-u. I iz kojeg daljinski savjetuje svog lokalnog povjerenika koji, pazi vraga, ne podnosi Zagreb.

I sad bi mi trebali vjerovat da oni uistinu predstavljaju nekakvu regionalnu, lokalnu (ma što to značilo?) opciju? Ono što je sigurno, to društvo zna svom petku pos, a koliko im je stalo do Zagreba ili Dubrovnika, odnosno javnog interesa, o tom potom.KOMENTARI / Komentiraj
   
   

macy 20.05.17 u 13:52
A ti si mi u zadnje vrijeme opet jače prokokodakala. I opet se smiješ sama sebi...

   

Dubrovnik-Ljilja 20.05.17 u 12:08
Bas si zivnuo. Drago mi je da ti je zena uslisila molitve hahhaha

   

macy 19.05.17 u 11:04
Ljulji bez predaha: kokokoko-daaaak!

   

Dubrovnik-Ljilja 19.05.17 u 10:29
Ovih Tzv politicara, ima bulikan. A svi o svakome sve znaju. Cak i o puncima.

   

mak 18.05.17 u 16:46
Riki i Karlo Djurasic, bolje ih je izgubiti nego naci. Vido, rjesio si se balasta.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija