VIJESTI
18.05.2017 u 18:52

Stanovnici Župe i ove godine besplatno na Lokrum

Temeljeno na dobroj prošlogodišnjoj suradnji, Općina Župa dubrovačka i ove je godine pokrenula inicijativu osiguravanja besplatnih posjeta Rezervatu Lokrum za svoje stanovnike. Načelnik Nardelli uputio je zamolbu za osiguravanjem pogodnosti besplatnih posjeta Lokrumu ravnatelju rezervata Mariju Tevšiću, a ista je prihvaćena te je danas potpisan ugovor o poslovnoj suradnji.


komentara  0

Rezervat Lokrum omogućiti će gratis karte za stanovnike Župe, a Općina Župa dubrovačka u Turističkoj zajednici distribuirati brošure Rezervata i na taj način dodatno doprinositi promociji Lokruma na svom području, na kojem i ove sezone boravi veliki broj turista u Hotelima Sheraton, Astaraea, Mlini, Plat, te privatnom smještaju.

Pokazne karte moći će se preuzeti u Odsjeku za društvene djelatnosti i kulturu Općine Župa dubrovačka od 29. svibnja do 10. lipnja u vremenu od 09 do 12 sati.

Za ostvarenje prava na besplatni pokaz za posjete Lokrumu potrebno je dostaviti preslik osobne iskaznice i jednu sliku dimenzija 3 x 3,5 cm. Isti vrijedi za 4 mjesečna posjeta rezervatu Lokrum. Djeci do 4 godine starosti pokazi se ne izdaju.

Dubrovački vaporetto i ove će sezone spajati s Srebreno Lokrumom već početkom lipnja, a za korisnike pokaza bit će besplatan i prijevoz i sam ulazak u Rezervat.
Načelnik Silvio Nardelli zahvaljuje se Rezervatu Lokrum na omogućenim pogodnostima za stanovnike Župe dubrovačke.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija