KULTURA
17.05.2017 u 14:01

Tko će sve nastupati na "Orsula festivalu 2017"

Program „Orsula festivala 2017“ predstavljen je danas na prostoru parka Orsula. Okupljenima su se obratili ravnatelj Ju Rezervat Lokrum Mario Tevšić, Andro Vidak predsjednik udruge Ambient Croatia i koautor programa Antonijo Bratoš.


komentara  0

"Kao utemeljitelj i dugogodišnji voditelj projekta Parka Orsula, zadovoljan sam razvojem situacije. Ispoštovana je naša želja za prelaskom na veću razinu kvalitete programa što je preduvjet za daljnji razvoj i etabliranje najljepše dubrovačke javne pozornice Park Orsula kao vrijednog brenda koji će trajati generacijama. Korak naprijed je definitivno plod odluke da se javna ustanova "Rezervat Lokrum" uključi u projekt, te na taj način zastupa interese Grada kao vlasnika prostora. Tome je svakako pogodovala činjenica da Lokrum vode ljudi, na čelu sa Mariom Tevšićem, koji vole dobru glazbu te otvoreno poštuju i cijene naš dosadašnji rad  Uključivanjem Lokruma tj. Grada, projektu je osigurano ono osnovno bez čega se ne može a to su sredstva. Lokrum je u potpunosti preuzeo na sebe rashodovnu i prihodovnu stranu pritom u cijelosti uvažavajući našu programsku ideju i koncept koji smo ponudili ove godine. Držimo da je Park Orsula kao već pozicioniran i reprezentativan gradski kulturni proizvod zaslužila ovakav iskorak a mi ćemo kao udruga svim svojim snagama sudjelovati u realizaciju programa i čuvati Orsulu kao što smo to činili i do sada.", kazao je Andro Vidak, dok je Antonijo Bratoš predstavio okupljenima program festivala.

"Odlučili smo ove godine podići program na veću razinu i dovesti međunarodne izvođače. Program počinje 28. lipnja koncertom Bebel Gilberto, nakon toga 11.srpnja je najveća poslastica cijelog festivala, koncert Femija Kutija. Dhroeh Nankoe Ensemble će nastupiti 15. srpnja, a 22. srpnja je na rasporedu standup: Sandra Silađev Dinja i Damir Nikšić. Keziah Jones  će koncert održati 29. srpnja, a 5. kolovoza je na rasporedu Flamenco show: Enrique Morente i Irene Rueda. Atomsko sklonište će održati koncert na Orsuli 11. kolovoza, a 13. kolovoza će nastupiti Tadić i Teofilović. Program bi trebao završiti 19. kolovoza nastupom Diega Guerrera.", poručio je Bratoš.

"Da nema izvrsnih rezultata u poslovanju Lokruma, ne bi ovo sve mogli raditi, jer je financijski dimenzionirano na način da bi teško to netko mogao u privatnom ili samostalnom aranžmanu raditi. Nastaviti ćemo još jače, ovo je put kojim namjeravamo ići, sljedeće godine namjeravamo dovesti još viši rang izvođača, te postati najjači festival u Dubrovniku nakon Ljetnih igara.", istaknuo je ravnatelj Ju Rezervat Lokrum Mario Tevšić


dubrovniknet team / FOTO: Vedran Jerinić

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija