CRNA KRONIKA
17.05.2017 u 11:17

izvješće iz policije
DETALJI NESREĆE NA MAGISTRALI: Vozač kamiona pod utjecajem alkohola usmrtio kanadskog biciklistu i pobjegao

Jučer, 16. svibnja, oko 18,20 sati na državnoj cesti D-8, u blizini Vidikovca, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 66-godišnji državljanin Kanade.
Do prometne nesreće je došlo kada se 48-godišnji vozač teretnog vozila, makarskih registracijskih oznaka, kretao u pravcu Dubrovnika pri čemu nije vozio sredinom obilježene prometne trake, već uz desni rub kolnika zbog čega je došlo do naleta na bicikl kojim je, u istom pravcu, upravljao 66-godišnjak. Jučer, 16. svibnja, oko 18,20 sati na državnoj cesti D-8, u blizini Vidikovca, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 66-godišnji državljanin Kanade.


komentara  0

Biciklist je smrtno stradao na mjestu događaja, dok je vozač teretnog vozila, bez zaustavljanja, nastavio kretanje te je pronađen oko 20 sati u blizini mjesta Slano, javljaju iz policije.

Neslužbeno saznajemo da je vozač kamiona bio pod utjecajem alkohola te da je napuhao 1,15 promila.

Za vrijeme trajanja očevida, kojim je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika, promet navedenom dionicom bio je u potpunosti zatvoren i preusmjeren na alternativni pravac Brgat-Komolac.


PU/dubrovniknet team

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija