KULTURA
16.05.2017 u 14:09

Počela internetska prodaja ulaznica za 68. Dubrovačke ljetne igre

Ulaznice za gotovo trideset glazbenih, dramskih, baletnih i drugih programa koji će biti izvedeni u sklopu 68. Dubrovačkih ljetnih igara od 10. srpnja do 25. kolovoza, dostupne su online na stranicama Igara dubrovnik-festival.hr i preko servisa ulaznice.hr.


komentara  0

Pored ulaznica za dva hvaljena, reprizna dramska naslova Kafetariju u režiji Vinka Brešana i Othella redateljice Ivice Boban, u prodaji su ulaznice za gostujuću predstavu Zagrebačkog kazališta mladih Hinkemann u režiji Igora Vuka Torbice te balet Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu Labuđe jezero koreografa i redatelja Vladimira Malakhova.

Gledatelji već mogu osigurati i svoje ulaznice za Carminu Buranu koja će ispred crkve sv. Vlaha 11. srpnja otvoriti glazbeni program 68. Igara, zatim gala koncert sa Simfonijskim orkestrom HRT-a i lanjskim dobitnikom nagrade Orlando Alekseyem Semenenkom kojim će Igre biti zatvorene, ali i za većinu drugih glazbenih programa poput klavirskog recitala lanjskog apsolutnog pobjednika na natjecanju Queen Elisabeth Lukáša Vondráčeka i recitala njegovog ruskog kolege Dmitrija Šiškina. U prodaji su i ulaznice za glazbeno-scenski program posvećen Ludwigu van Beethovenu Ansambla Umberto Giordano, violinski recital Stefana Milenkovića uz pratnju Rohana De Silve, komorni koncert u Dvoru u sklopu kojeg nastupa violinist i violist Nemanja Radulović, zajednički nastup violončelistice Monike Leskovar i gitarista Petrita Çekua, dva koncerta Dubrovačkog simfonijskog orkestra s gostima solistima u atriju Kneževa dvora, program Stare ljubavi na kojem će Tereza Kesovija, uz pratnju klavira i gitare, interpretirati „stare“ pjesnike Fiamenga, Vojnovića, Dedića i druge, hrvatski debut Zare McFarlane koju opisuju kao „najzanimljiviju jazz pjevačicu kakva se već godinama nije pojavila“, a koja će sa svojim kvartetom nastupiti na taraci tvrđave Revelin večer uoči zatvaranja Igara, te brojne druge. 

Ulaznice su dostupne online na internetskim stranicama Dubrovčkih ljetnih igara dubrovnik-festival.hr i preko servisa ulaznice.hr. Uz kupnju ulaznica online Mastercard® i Maestro® karticama ostvaruje se 10% popusta, a takva kupnja u iznosu od najmanje 500 kn donosi voucher koji omogućuje 30% popusta na službene festivalske suvenire. Do početka lipnja u prodaji će biti i ulaznice za dva premijerna dramska naslova Gospoda Glembajevi Miroslava Krleže u režiji Zlatka Svibena i #Držić - Viktorija od neprijatelja u režiji Ivice Boban prema dramaturškom konceptu Hrvoja Ivankovića te za opernu premijeru Händelovog Orlanda kao i za sva preostala događanja u sklopu 68. Igara. Sve upite vezane za kupnju ulaznica zaprima Ured prodaje na e-mail adresu: sales@dubrovnik-festival.hr ili na telefonski broj: 020/ 326 107.
 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme
predstavljanje_revitalizacije_ljetnikovca_gucetic_240418_naslovna
KULTURA
0      24|04|18 u 21:28
FOTO: Predstavljen prijedlog plana revitalizacije ljetnikovca Gučetić
matica_hrvatska_casopis_dubrovnik1
KULTURA
0      24|04|18 u 09:25
Predstavljanje novog broja časopisa Dubrovnik
knjiga_u_digitalnom_dobu03
KULTURA
0      23|04|18 u 22:22
Brautović: Knjiga je živa!
noc_knjige_230418 (15)
KULTURA
0      23|04|18 u 20:03
FOTO: Dubrovački političari "pričaju bajke"
koncert_kultura_ne_poznaje_granice_210418_naslovna
KULTURA
0      21|04|18 u 14:24
FOTO: Koncert "Kultura ne poznaje granice" ispred crkve sv. Vlaha

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija