LIFESTYLE
21.04.2017 u 18:12

FOTO: Pogledajte kako izgleda kruzer MSC Poesia

Kruzer MSC Poesia jutros se usidrio ispred Lokruma, a tim povodom kompanija MSC Cruises organizirala je poslovno druženje i obilazak broda. Izvršni direktor MSC-a, Angelo Capurro i glavna voditeljica prodaje za područje jugoistočne Europe, Laura Damiano upoznali su okupljene s najnovijim trendovima i planovima kompanije, uz osvrt na tržišta, te konkretne novosti koje se uvode ili su djelomično već prisutne na MSC floti.


komentara  0

Kako je istaknuto na prezentaciji, MSC planira u razdoblju od 2016. do 2026. godine proširiti flotu sa 11 novih brodova, te investirati u četiri najstarija MSC-jeva broda. Predstavljene su nove klase brodova – Meraviglia, Seaside i World klasa, koji su većih dimenzija i s potpuno drugačijom koncepcijom oblika.

MSC Poesia je inovativan brod za krstarenja s elegantnim stilom koji spaja tradicionalnu izradu s kreativnim dizajnom. Može primiti 2.550 putnika, 1.039 članova posade, ima 1.275 kabina, uključujući 17 za goste s invaliditetom ili smanjene pokretljivosti, dužina broda je 293 metra, širina 32 metra, a maksimalna brzina 23 čvora.

Brod nudi mnoge sportske i fitness aktivnosti, uključujući košarkaški teren, tenis teren, shuffleboard, vrhunski opremljenu dvoranu i minigolf. Djeca i tinejdžeri imaju jednak opseg sadržaja, klubove i zabave, igralište s temom kamenog doba i dinosaura, videoigre te diskoteku s DJ-om. Poesia naravno ima i 3 bazena, 4 jacuzzija, veliko kino platno pored bazena, a putnici se mogu opuštati i MSC Aurea Spa wellness centru s parnom kupelji, saunom i masažama za njegu duha i tijela.
  
Gurmanska kuhinja na brodu nudi specijalitete iz cijelog svijeta, te ih odlikuje mediteranski stil, duboko ukorijenjen u vrijednosti talijanske slow food prehrane.  Raznoliki lounge barovi nude jednako svježu originalnost i autentičnost, od bara Grappolo d’Oro za kušanje vina do koktel bara Mojito i raskošnog dizajna prostorije za uživanje u cigarama.....

Kako izgleda MSC Poesia pogledajte u fotogaleriji.


dubrovniknet team / FOTO: Vedran Jerinić

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija