POLITIKA
20.04.2017 u 10:58

Konavoski HSS objavio imena kandidata za izbore

Perica Pušić kandidat je HSS-a za načelnika, a Lucija Miljanić Macan kandidatkinja je za zamjenicu načelnika Općine Konavle. HSS, na predstojeće lokalne izbore izlazi sa samostalnom listom za Općinsko vijeće Konavala.


komentara  0

Perica Pušić po struci je magistar javnih medija. Vodio je Agroturizam Konavle od osnivanja do 2014. godine i jedan je od najzaslužnijih za razvoj ruralnog turizma u Konavlima. Od 2014. godine profesionalno je angažiran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije kao projektni menadžer za EU fondove. Jedan je od 30 biranih članova Glavnog odbora HSS-a u Zagrebu. Osim po društvenom, gospodarskom i političkom angažmanu Perica Pušić poznat je i kao sportski aktivist i volonter.  Autor je monografije Košarkaškog kluba Dubrovnik.

Lucija Miljanić Macan  je na Sveučilištu u Dubrovniku, Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju završila dodiplomski studij Menadžmenta u turističkoj destinaciji. Živi na Zvekovici, a zaposlena je u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Osoba je s višegodišnjim iskustvom u područnoj i regionalnoj samoupravi na poslovima Ureda župana te je bila članica Glavnog županijskog tima za izradu županijskog  Regionalnog operativnog programa, a radi na poslovima iz područja prostornog uređenja i gradnje. Majka je troje djece od kojih je dvoje studenata, a jedan uspješni profesionalni sportaš.

- Pristupam ekipi okupljenoj oko HSS-a i agroturizma jer su oni posljednjih godina napravili značajan pomak u Konavlima, kojeg svatko vidi. Svojim iskustvom kroz rad u područnoj samoupravi mogu značajno doprinijeti da novo općinsko vodstvo brzo i efikasno krene s realizacijom razvojnih projekata - istaknula je Lucija Miljanić Macan.

Kandidat za načelnika Perica Pušić naglasio je kako općina treba voditi komunalnu politiku, ali da prije svega treba voditi razvojnu politiku.

- Fondovi EU nam pružaju velike mogućnosti i moramo se kvalitetnije organizirati kako bi to iskoristili. Moramo stvarati sigurna i dobro plaćena radna mjesta, osigurati mladim obiteljima podršku da stvore svoj dom i imaju najbolje uvjete za svoju djecu i izvesti Konavle iz prometne i svake druge izolacije – poručio je Pušić.

Također, najavio je kako HSS i na ove izbore izlazi s cjelovitim programom, konkretnim rješenjima i jasnom vizijom budućnosti Konavala.

- Cilj je pozicionirati Konavle kao najmoderniju ruralnu općinu s Cavtatom kao najprestižnijim koje će biti najbolje baš u svemu  – poručio je Pušić.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija