LIFESTYLE
20.04.2017 u 09:59

Foto natječaj Hrvatske vatrogasne zajednice

Hrvatska vatrogasna zajednica raspisala je foto natječaj sa ciljem promidžbe vatrogastva i približavanja javnosti detalja vatrogasnog posla. Najbolje fotografije s vatrogasnim motivima koristit će se u promidžbene svrhe vatrogastva i biti objavljene na internetskoj stranici, društvenim mrežama, promidžbenim materijalima, priručnicima i časopisima, kao i u sklopu izložbi fotografija Hrvatske vatrogasne zajednice.


komentara  0

U natječaju mogu sudjelovati svi hrvatski državljani, a svaki od natjecatelja može prijaviti najviše 5 fotografija. Foto natječaj je otvoren od 20. travnja do 31. listopada 2017. godine, a motiv fotografije mora biti vatrogasne tematike: požari, intervencije, natjecanja, vježbe i sl.

Povjerenstvo za natječaj, na čelu s priznatim fotografom Damirom Hoykom, izabrat će 3 najbolja rada.

- Izuzetno mi je drago biti dio projekta koji će skrenuti pozornost javnosti na vatrogastvo. Tijekom projekta "Crna šuma", imao sam priliku upoznati velik broj vatrogasaca iz svih krajeva Hrvatske i svjedočiti karakternim osobinama koje ćete naći kod svih njih - dobrohotnost, odvažnost i spremnost za pomoći na bilo koji način, ne samo u slučaju požara. A takve ljude treba što više prikazivati i isticati kao uzor kojemu bismo svi trebali stremiti, izjavio je Hoyka.

Ujedno će nakon zaključenja natječaja sve fotografije koje zadovoljavaju formalne uvjete biti objavljene na facebook stranici Hrvatske vatrogasne zajednice gdje će se tijekom studenog 2017. prikupljati oznake za sviđanje. Autoru fotografije koja dobije najviše oznaka za sviđanje također će biti uručena nagrada posebna nagrada pratitelja društvenih mreža Hrvatske vatrogasne zajednice.

Nagradni fond je ukupne vrijednosti 7.000,00 kn, a najboljih 20 fotografija bit će uvrštene u izložbu koja će biti predstavljena u nekoliko galerijskih prostora diljem RH.

Fotografije se primaju u digitalnom obliku na e-mail adresu: vatrogasni.vjesnik@gmail.com ili njihovim slanjem na Compact Disku (CD)  na adresu: Hrvatska vatrogasna zajednica (za foto natječaj), Selska cesta 90 a, 10000 Zagreb.

Više o uvjetima natječaja možete pronaći na stranici: www.hvz.hr.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija