POLITIKA
12.04.2017 u 12:11

Igor Legaz na neovisnoj listi Srđ je grad nositelja Ljuba Nikolića

Udruga Divlja liga vaterpolo izlazi na predstojeće izbore za Gradsko vijeće Grada Dubrovnika, kako bi, djelujući u gradskim tijelima upravljanja, proširila aktivnosti očuvanja dubrovačke obale od uzurpacije. Udruga će predizbornu kampanju provoditi u sastavu nestranačke liste intelektualaca, koju predvodi gospar Ljubomir Nikolić“, stoji u potpisu Udruge koju predstavlja Igor Legaz.


komentara  2

„Vrlo smo ponosni na činjenicu da će gospar Igor Legaz kao predstavnik udruge Divlja liga vaterpolo biti dio naše neovisne liste. Znak je to da Srđ je Grad jača svoju platformu kojoj se pridružuju ljudi koji provjereno stavljaju javni interes ispred osobnog. Gospar Igor Legaz prepoznat je kao osoba koja je svojom višegodišnjom javnom borbom štitila dubrovačke plaže i kupališta kao jedne od najvažnijih elemenata javnog prostora. Srđ je Grad nositelja Ljubomira Nikolića i ovim pokazuje da se jedino javnim zalaganjem, znanjem i građanskom hrabrošću Dubrovnik može okrenuti kvalitetnijoj i dugoročnijoj budućnosti – sve je ostalo samo sitni politički interes“, stoji u potpisu izjave KLGB nositelja Ljubomira Nikolića.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

burazburaz 15.04.17 u 19:56
Kada bi svi imali hrabrosti kao Igor, u ovom gradu bi se živilo sve bolje i bolje, a ne kao sada sve gore i gore!

   

burazburaz 12.04.17 u 13:01
Bravo za Igora! On je istinski borac za ljudska prava. Borac za naša prava i prava naših potomaka da se kupamo na plažama koje bezobrazni pojedinci i bahata poduzeća pokušavaju uzurpirati!

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija