POLITIKA
11.04.2017 u 10:51

Riki Rossetti i Ivana Šepak - Raguževi su kandidati za zamjenike gradonačelnika

Željko Raguž, kandidat za gradonačelnika Dubrovačke stranke (DUSTRA) danas je predstavio svoje zamjenike s kojima će se na predstojećim izborima u svibnju boriti za osvajanje vlasti u Dubrovniku. To su Riki Rossetti i Ivana Šepak. "Spoj mladosti i iskustva je nužan da bi se stvarala uspješna politička karijera", kazao je Raguž predstavljajući svoje kandidate.

 


komentara  11

Ivana Šepak rođena je u Zagrebu, živjela je u Ivanić-Gradu, a na studije je stigla u Dubrovnik, gdje je završila Američki koledž. Trinaest godina živi u Dubrovniku, a vlasnica je vlastitog obrta za vođenje turista. Govori ruski i engleski jezik. Na predstavljanju je kazala kako je u Dubrovnik zaljubljena.

"Prošla vlast dobro je radila svoj posao, a ako govorimo o ljubavi i vezi Dubrovnika s Zagrebom ja sam najbolja osoba koja razumije tu vezu i tu može pomoći", izjavila je Šepak, koja će biti zadužena za kulturu.

Za komunalne probleme u Gradu, ukoliko Željko Raguž bude gradonačelnik, bit će zadužen Riki Rossetti, savjetnik bivšeg gradonačelnika. On je u svom predstavljanju ishvalio Andra Vlahušića, dodavši kako sad, kad se on ne može kandidirati, DUSTRA ipak ima najboljeg od ponuđenih kandidata. 

Rossetti je istaknuo kako grad mora ulagati u sportsku infeastrukturu.

"DUSTRA voli Dubrovnik", slogan je pod kojim će ova stranka ići na izbore i to zato što, kako kaže Raguž, "iskreno i čista srca vole ovaj grad".

Raguž je također predstavio i svoj projekt procjene dubrovačkih političara. Naime pokazao je novinarima plakat koji bi po njegovoj ideju trebao stajati na Stradunu, da građani mogu ocijeniti uspješnost njegove politike. 

"Svatko neka stavi svoje ime i tri obećanja, pa ćemo nakon izbora vidjeti tko će imati više poljubaca. Ja idem vedra čela preko bijela svijeta", zaključio je Željko Raguž.

Više o njegovom programu i programu DUSTRA-e saznajte večeras na www.dubrovnikTV.net u 20 u emisiji "Ususret izborima". Gost Lidije Crnčević je Željko Raguž.

 


K. Fiorović

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

Spica skandela 18.04.17 u 15:39
Ostavimo po strani što je Raguž na svaki način potkapacitiran i što je Rosetti u pravom životnom dobu za predsjednika kućnog savjeta staračkog doma. Pravo osvježenje među lokalnim padobrancima je dotična druga zamjenica. Prije 13 godina se doselila u Grad, diplomirala na ACMT (koji smijer???) i sad se smatra pozvanom i pravom osobom da u Dubrovniku bude zamjenica gradonačelnika za kulturu i društvene djelatnosti. Ma divno, zar ne? Takvi su uvijek najveći stručnjaci za sve poslove. NSavršeni kadrovi za svaku političku fukciju na koju budu politički izabrani, nepogrešivi, nezamjenjivi... Klasična priča, Franković, Raguž, Dujmović, Frula, i sad Ivana Šepak... Ima li razlike?

   

Dubrovnik-Ljilja 14.04.17 u 11:31
.... i sjecanja.

   

macy 13.04.17 u 20:52
Još jednom Ljulji: ne kudi konja kojeg nisi jahala. Niti ćeš...

   

Dubrovnik-Ljilja 13.04.17 u 11:20
A ti - kao razumijes. U tvojim godinama, ostale su samo slike hahahahha

   

macy 13.04.17 u 07:16
Ljulji, tvoja asocijacija je jasna. Po Freudu, čovjek (pa i udav, čak) najčešće spominje ono što mu najviše nedostaje. Malo stiskanja nije naodmet, samo što ti to ne razumiješ.

   

Dubrovnik-Ljilja 13.04.17 u 07:02
A ova zena sjedi Raguzu u skutu. Jako blizu.

   

macy 11.04.17 u 19:24
A što izigravaš ti išumjehala Tupi?

   

tufina 11.04.17 u 16:10
A Što izigrava ovaj iščumjehani Rosseti? Nije mu bilo dosta mučke sa Bogdanovićem i Vlahušićem? Očito i ođe vidi neku svoju priliku ,stari jado!

   

del.boy 11.04.17 u 15:07
i bez njegove pobjede je seljoberska sredina! nema vise dubrovcana ... zapasala istocna hercegovina sve sto se zapasati da! u svim gradskkim firmama kolo vode ili muje ili rade potpomognuti sa starim dubrovackim obiteljima obradovicima, raguzima ...

   

svirepi_fagotist 11.04.17 u 13:10
Ako ovaj lik dobije više od 100 glasova, Dubrovnik je i službeno najseljačkija sredina na svijetu

prethodna / 1 / 2 / sljedeća
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija