SPORT
20.03.2017 u 11:28

Jugaši spremni za ključnu utakmicu sezone, trebaju podršku navijača

Povodom utakmice osmog kola LEN Lige prvaka Jug Croatia osiguranje - CNA Barceloneta, u klupskim prostorijama na bazenu u Gružu održana je konferencija za novinare na kojoj su se nazočnima obratili trener Vjekoslav Kobešćak, kapetan momčadi Marko Bijač i najbolji strijelac Felipe Perrone.


komentara  0

"Utakmica u srijedu je ključna za plasman na Final six. Čeka nas težak protivnik protiv kojega smo u prvoj utakmici u Barceloni jedva iščupali bod. Jako su brzi, gaje vaterpolo koji nam apsolutno 'ne leži', ali poznamo ih dobro, sve smo podredili ovoj utakmici. Vjerujem u svoju momčad, koja je pokazala kako je najjača onda kad najviše treba", kazao je na konferenciji za novinare trener Kobešćak.

Kapetan momčadi Marko Bijač vjeruje u pobjedu.

"Posljednje utakmice pokazale su kako je mala kriza koju smo imali tijekom veljače iza nas. Prema kraju sezone forma je u usponu i vjerujem kako ćemo u srijedu biti na visini zadatka i upisati pobjedu koja bi značila i konačnu potvrdu plasmana na Final six", dodao je Bijač.

Najbolji poznavatelj Barcelonine momčadi i njen dugogodišnji igrač Felipe Perrone posebno je istiaknuo obranu protivnika.

"Njihova obrana na čelu s Lopezom ključ je svega. Iz nje kreće brzi kontranapad iz kojega su strašno opasni. Ukoliko nam realizacija bude na nivou i ako spriječimo kontre, vjerujem kako ćemo se nakon utakmice veseliti", kazao je Perrone.

Jugov trener pozavo je sve navijače i ljubitelje vaterpola da u srijedu dođu u gruž i podrža Jugaše u važnoj utakmici.

Utakmica osmog kola LEN Lige prvaka Jug CO - Barceloneta igra se u srijedu 20. ožujka s početkom u 20,00 sati uz uz izravan prijenos na programu Arenasport 1.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija