LIFESTYLE
18.03.2017 u 19:34

FOTO: Dan očeva su mnogi Dubrovčani s djecom proslavili u kinu

Vijeće za život i obitelj Dubrovačke biskupije, u suradnji s Kinematografima Dubrovnik, organiziralo je po prvi put proslavu Dana očeva u subotu, 18. ožujka, besplatnim kino projekcijama za očeve i njihovu djecu, a sve kako bi kroz film omogućili očevima i djeci da provedu više vremena zajedno te kako bi na taj način još više produbili međusobni odnos. 


komentara  0

Prvi film „Mali princ“ bio je namijenjen nešto manjoj djeci a izveden je u kinu „Sloboda“ gdje se okupio veliki broj očeva i djece. Druga projekcija u kinu „Visia“, ona filma „Lav“, okupila je one nešto malo starije. Naravno, ni mame nisu propustile pridružiti se ovoj proslavi. Uz besplatan ulaz svi su na poklon dobili i kokice.

Na početku projekcija okupljene je u ime organizatora pozdravila Vikica Vujica, pročelnica Ureda za pastoral braka i obitelji Dubrovačke biskupije, koja je ujedno i izrazila zadovoljstvo okupljenim brojem obitelji na prvoj organiziranoj proslavi Dana očeva, te ujedno i svim očevima čestitala nadolazeći Dan očeva koji se slavi na blagdan sv. Josipa - 19. ožujka.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija