POLITIKA
17.03.2017 u 07:47

RAT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Muratti oštro o obećanju Tatjane Šimac Bonačić

U očekivanju sudskog raspleta mogućnosti Andra Vlahušića, da se kao pravomoćno osuđena osoba kandidira na lokalnim izborima, "rat" između dubrovačkih političara se rasplamsava na društvenim mrežama. Tako je SDP-ova kandidatkinja Tatjana Šimac Bonačić replicirala nestranačkoj kandidatkinji s podrškom DDS-a, Terezini Orlić da Dubrovniku ne treba vrtić, nego umirovljenički dom. A onda se, na svoju nekadašnju stranačku kolegicu, oštro osvrnula Olga Muratti, šefica dubrovačkih umirovljenika. Znači li ovo da će HSU u Dubrovniku okrenuti leđa SDP-u, unatoč zajedničkoj platformi u Hrvatskoj? 


komentara  0

Olga Muratti, šefica dubrovačkih umirovljenika:

Treba imati obraza pa obećati izgradnju doma umirovljenika, a da u dva dogradonačelnička mandata niste ama baš ništa napravili po tom pitanju.
Čak ste dopustili da propadene i građevna dozvola!

Danica Juričić, glasnogovornica SDP-a uzima u zaštitu Tatjanu Bonačić Šimac:

Olga Muratti otvorili ste odličnu temu. Staro je pitanje vezano za dom umirovljenika u Dubrovniku gdje su pare? Cacic i Koning davno su počeli gradnju doma umirovljenika na Medarevu i nestali nakon nedovršena posla. Ostala su građanima od tada brojna pitanja. Kao prvo - gdje će sa starima i nemoćnima kad više nisu u mogućnosti brinuti se o njima? Ne vjeujem da ozbiljno mislite da je rjesavanje tog pitanja u nadleznosti odluke gradonačelnice, a ne ukupne gradske vlasti. Što je s nadležnosti županije i države u izgradnji doma umirovljenika? Treba li u predizborno vrijeme obećavati građanima jos jedan vrtić, iako nema djece na listi čekanja, ili je dobro otvoriti dnevne boravke za starije i nemoćne, sto je ispomoć i sugrađanima koji nemaju gdje sa starim i nemocnim roditeljima kad su na poslu? Svakako u buducnosti treba u Dubrovniku izgraditi dom umirovljenika, jer 420 staraca je na listi čekanja. Oko toga je bitna suradnja Grada, u smislu ukupne gradske vlasti, gradskog vijeca, zupanije, Vlade, drzave i svih politickih aktera u Dubrovniku, a osobito Hrvatske stranke umirovljenika. To je pitanje prioriteta u Gradu koje trazi podrsku svi nas radi naprednijeg zivota svih građana. #GradZaNas #ZajednoZaDubrovnik

 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija