LIFESTYLE
20.03.2017 u 15:00

Interaktivna predstava "Tajne Lumenove knjižice" - dijelimo karte

U jednoj dalekoj šumi, u malom selu među cvijećem, u kućicama koje liče na šumske gljive žive Štrumfovi. Nitko ne može pronaći to selo ukoliko ga Štrumfovi sami ne pozovu, što će ubrzo napraviti za dubrovačke mališane u predstavi "Tajne Lumenove knjižice", koja će se održati u nedjelju, 26. ožujka u 11 sati u hotelu Rixos Libertas Dubrovnik. Dubrovniknet dvoje će svojihčitatelja darivati s po dvije karte za predstavu.


komentara  0

Na našu adresu igra.dubrovniknet@gmail.com pošaljite poruku (ime, prezime i kontakt broj) "za Štrumfove". Dobitnike ćemo obavijestiti putem elektronske pošte.

U predstavi Lumi otkriva svojim novim prijateljima, mališanima brojne tajne o svojim prijateljima i strašnom neprijatelju, a tijekom izvedbe i sami mališani postaju dijelom ove priče te imaju priliku pomoći Papi da ozdravi, pokažu Jakom koliko su snažni, probude Spavanca...

Na kraju priče dolazi i strašni čarobnjak koji ih pokuša uloviti, a što se dogodi na samom kraju saznat ćete ako dođete..

Preporučena dob je +3.

Cijena ulaznice je 60 kn po osobi, a ako se želite fotografirati s maskotama nakon predstave možete uzeti VIP ulaznicu po cijeni od 90 kn.

Ulaznice su u prodaji od 10. do 26. ožujka na recepciji hotela.

Broj ulaznica je ograničen.

Predstava je jedna od najpopularnijih izvedbi s maskotama u produkciji kazališta i zabavnog centra Dječji Grad iz Zagreba. O Dječjem Gradu i samoj predstavi više saznajte ovdje.


sponzorirani članak

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija