VIJESTI
13.03.2017 u 09:13

Čitatelji reagiraju
ČITATELJ SNIMIO UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Ekološka katastrofa - kanalizacija iza Petke i dalje curi i to ne malo

Čitatelj nam je poslao video, snimljen jučer poslijepodne s Male Petke. Riječ je o glavnom dubrovačkom kanalizacijskom ispustu, koji je, očito kratkotrajno saniran prošle godine i sada opet prijeti zagađenjem mora i plaža, što direktno može ugroziti turizam od kojeg svi živimo. Dubrovački Vodovod se ne oglašava, a problem je sve veći i veći. 


komentara  6

"Ovo je najveći odvod kanalizacije za dubrovačko područje koji je trebao biti saniran prije dvije godine, naravno to se već dvije godine zataškava jer Grad uopće nije u mogućnosti to popraviti. Tisuće i tisuće litara otpadnih voda i kanalizacije se nekontrolirano, nefiltrirano izlijeva u dubrovački akvatorij. Najgore od svega što je taj dio skoro u samoj sredini između svih najpopularnijih kupališta u dubrovačkom području. Zataškava se tako da pođu snimit kad je jak kurenat  i kad  "muti " prema dnu i onda stave na televiziju i kažu da je riješeno.

Konstantno se to izlijeva  i ništa se ne rješava. Počelo je vec  utjecat na floru i faunu u cijelom dubrovačkom području  i već sad će trebat godine da se sve oporavi ako je uopće moguće. Smanjio se broj ribe u ovom području. Izmijenilo se cijelo morsko dno na području koje to zahvaća. Sve su ovo činjenice koje se mogu provijeriti.

Nikad nisam pokušao nešto ovako, ali to traje  već dvije godine (svaki vikend sam na tom brdu s psom) pa iz prve ruke mogu garantirat što govorim, a od dubrovačkih ronioca i ribara se može saznati što se događa, mreže i pogled kroz masku ne lažu", napisao je naš čitatelj Đivo Knego. Pogledajte video.

 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

zumbo_je_moj_idol 15.03.17 u 21:06
tako je GRADJANIN, nova ekološka bomba u Gradu, kakva je to vijest i kakav je ovo portal kad je objavljuje, treba čitat Veliki Vođa Press, Narančasti Dnevnik ili portal uho grlo nos, tamo su objektivniji

   

Gradjanin 15.03.17 u 17:51
Ajde što forsirate čitanost.Bila je obavijest da su radovi u tijeku i da će se ovo događati.Bitno je da dobijete klik! ili glas?

   

Gradjanin 15.03.17 u 17:51
Ajde što forsirate čitanost.Bila je obavijest da su radovi u tijeku i da će se ovo događati.Bitno je da dobijete klik! ili glas?

   

zumbo_je_moj_idol 13.03.17 u 16:26
ovo je istina: građani su upozoreni iz Vodovoda na čijem čelu su stručni a ne podobni, vlast ništa ne zataškava, zdravlje građana je vlasti na prvom mjestu bez obzira na skore izbore, lokalni portali dižu frku...ne, pardon, to sam sanjao

   

m_arko 13.03.17 u 16:09
UZAS uzas uzas... ovime moze past cijela sezona.. Gdje su hoteljeri, vlasnici apartmana da dignu glas!!

   

Ivan Horvat 13.03.17 u 12:00
Kad govna vode Grad...

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija