POLITIKA
10.03.2017 u 13:33

Potrebica vs Vlahušić - Pezo je garancija da se terminal neće prodati za Judine škude

Andro Vlahušić, jedini član Upravnog vijeća Lučke uprave Dubrovnik, koji na danas održanoj sjednici nije podržao Blaža Peza u izboru za ravnatelja, izjavio je za medije kako smatra da Pezo ne ispunjava uvjete za ovo mjesto.U ime Upravnog vijeća reagirao je Marko Potrebica, kazavši kako je Vlahušić opet u sukobu s odlukama Ustavnog suda te da je imenovanje Peza garancija da se gruški terminal neće prodati za Judine škude.


komentara  5

Andro Vlahušić je naime nakon sjednice izjavio za Dubrovački vjesnik kako Pezo „nema ni dana radnog iskustva na pomorsko-prometnim poslovima, a nekmoli pet godina koliko traži Statut ustanove“.

„Prema natječaju objavljenom u Narodnim novinama, uvjeti za ravnateljsko mjesto bili su visoka stručna sprema tehničkog, pravnog ili ekonomskog smjera, najmanje pet godina radnog iskustva na pomorsko-prometnim poslovima i aktivnopoznavanje jednog svjetskog jezika. Uz to, kandidati su morali predložiti najpovoljnija temeljna načela ustroja Lučke uprave Dubrovnik i predočiti osobnu viziju program rada za razdoblje od četiri godine na koje se ravnatelj i bira“, izjavio je Vlahušić za Dubrovački.

Na njegovu izjavu reagirao je Marko Potrebica u ime Upravnog vijeća Lučke uprave, kazavši kako je Andro Vlahušić opet u sukobu s odlukama Ustavnog suda.
„Ustavni sud jasno se očitovao o razlici između radnog staža i radnog iskustva u svojoj odluci 443/2009 od 30. travnja 2009. godine. Blaž Pezo je garancija da će se Lučka uprava voditi u interesu Grada Dubrovnika, a to je upravo ono što ne želi Andro Vlahušić koji je, s Kukuriku koalicijom, želio prodati terminal za Judine škude“, zaključio je Potrebica, dodavši kako Pezo ima pet godina radnog iskustva na prometno-pomorskim poslovima u upravama i upravnim vijećima lučkih uprava.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

mak 10.03.17 u 16:56
Pardon, radni staz

   

mak 10.03.17 u 16:55
Vlaho Djurkovic je svojedobno donio potvrdu da je kao inzenjer HT sudjelovao u radovima polaganja optickog kabela pod morem za nase otoke (Mljet i Lastovo)pa su mu to prihvati kao pomorsko radno iskustvo. Nes ti pomoraca.

   

cukun 10.03.17 u 16:53
Pezo je garancija da slijedi nered u LU. ako ništa bar ćemo imat manje kruzera u Gradu.

   

zumbo_je_moj_idol 10.03.17 u 15:37
HDZ vs Andro, žestoka bitka za status "manjeg zla" u Gradu, bježi mladosti i ne okreći se

   

Lapademoj 10.03.17 u 15:29
Sad možemo mirno spavat, HDZ nikad ništa nije prodao za Judine škude ...

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija