CRNA KRONIKA
08.03.2017 u 10:22

"SPRETNI" ALBANCI: ilegalno prešli dvije granice, vozili se ukradenim vozilom, krenuli prema Zagrebu...

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik, 43-godišnji državljanin Albanije osumnjičen je za kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.


komentara  0

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je zajedno s još dvojicom albanskih državljana nezakonito ušao u RH iz pravca Crne Gore, pješice, zaobišavši MCGP Karasoviće. Potom su taxi vozilom došli u blizinu Dubrovnika, nakon čega je 43-godišnjak u Lozici  protupravno oduzeo vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka, koje je bilo parkirano na državnoj cesti D-8.

Vozilom su se dovezli u blizinu MCGP Zaton Doli gdje su vozilo ostavili, a oni su navedeni granični prijelaz zaobišli pješice, nezakonito ušavši u BiH. U Neumu su se ukrcali u autobus koji prometuje u pravcu Zagreba te je prilikom ulazne granične kontrole na MCGP Klek utvrđeno da ne posjeduju valjane isprave za prelazak državne granice.

Trojica albanskih državljana prekršajno su sankcionirana zbog nezakonitog prelaska državne granice, te im je određena dvogodišnja zabrana ulaska i boravka u RH, a 43-godišnjak je uz kaznenu prijavu doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija