POLITIKA
02.03.2017 u 15:24

Sa sjednice Vlade
Sanja Putica postala je pomoćnica ministra obrazovanja, Roko Tolić potvrđen na čelu Zračne luke

Na današnjoj sjednici Vlade RH Dubrovkinja Sanja Putica imenovana je pomoćnicom ministra znanosti i obrazovanja Pava Barišića. Vlada je donijela i Zaključak kojim se predlaže Skupštini društva Zračna luka Dubrovnik imenovanje Roka Tolića direktorom društva, a najviše na vrijeme od šest mjeseci, sukladno Uredbi o izmjeni Uredbe o kriterijima za provedbu postupaka odabira i imenovanja predsjednika i članova Uprava trgovačkih društava i drugih pravnih osoba od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku.


komentara  0

Naime natječaji, a tako i onaj za direktora ZL Dubrovnik, pokrenuti u mandatu Oreškovićeve Vlade su obustavljeni. Vlada se tako domislila "tranzicijskom rješenju". Stoga po isteku mandata dužnosnka u državnim tvrtkama privremeno imenuju one kandidate koji će i nakon raspisivanja natječaja najvjerojatnije na tim pozicijama ostati, odnosno i biti odabrani na natječajima.

Sanja Putica, podsjetimo nakon što je izabrana za saborsku zastupnicu dala je otkaz na radnom mjestu ravnateljice dubrovačke gimnazije. Nakon raspuštanja Sabora i formiranja nove Vlade jedno je vrijeme bila bez dužnosti, potom je postala šefica kabineta novog Ministarstva za upravljanje državnom imovinom i potom pomoćnica ministra obrazovanja. 

 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija