VIJESTI
17.02.2017 u 10:15

Hoteli "Plat" u vlasništvu Ivice Todorića i partnera, postaju strateškom investicijom Republike Hrvatske

Tijekom svog višednevnog boravka u Dubrovniku, ministar turizma Gari Cappeli će obići radove na obnovi Hotela "Excelsior" u vlasništvu grupacije Lukšić, izgradnji dvaju bazena travel lifta u ACI marini Komolac, te Hotele Plat koje je kupila tvrtka u kojoj sudjeluje Ivica Todorić, meksički hotelski lanac Karisma i agencija TUI. Hoteli Plat bi uskoro trebali biti proglašeni strateškom investicijom Republike Hrvatske.


komentara  1

Ministar turizma Gari Cappelli boravit će u Dubrovačko-neretvansku županiju od danas, petka 17.2. do nedjelje 19.2.2017. Večeras će sudjelovati na proširenoj sjednici Turističkog vijeća Dubrovačko-neretvanske županije, a sutra će uz ministricu kulture Ninu Obuljen, pročelnika Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Grada Dubrovnika Igora Deranju te redatelja filma "Robin Hood Origins", Otta Bathursta i operativnog producenta filma E. Bennetta Walsha sudjelovati na konferenciji za medije kojom će se najaviti početak snimanja filma. Predviđen je i ministrov posjet setu.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

billybob 17.02.17 u 13:11
ne razumijem ovo, kako neciji privatni biznis moze biti "strateski interest" hrvatske i kakve veze ima hrvatska sa tim a kamo li strateskim interesima. strateski interesi su voda, plinovodi, nafta, sume, financije a ne neciji privatni hoteli. ili je to pustio "buvu" kao to su hrvatski strateski interesi pa mi dajde za dzabe struju vodu mnoge dozvole ili u slucaju da ne posluje dobro onda dajte novce pokrijte gubitke to su hrvatski strateski interesi. jos nisam cuo da su neciji privatni hoteli na floridi, hawaiima, californiji americki strateski interesi.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija