LIFESTYLE
31.01.2017 u 09:05

FOTO: Ključ predan maškarama - zabava može početi

Nakon Feste sv. Vlaha dohodi nam vrijeme karnevala, a odbrojavanje u Župi već je počelo... Župan od karnevala koji ove godine dolazi iz Postranja posjetio je jučer popodne sa svojim ludama načelnika Općine Silvija Nardellija koji im je predao ključe od Općine, a s njima i vlast do Ultimijeh od poklada, utorka 28. veljače. Odmah po preuzimanju vlasti Župan je raspustio sva općinska tijela i tvrtke, ali nije po uzoru na gradska događanja imenovao povjerenika, već oformio Ministarstvo zabave koje će u sljedećih mjesec dana kroz Župu organizirati maškarana druženja i maškarane zabave.


komentara  1

Ministarstvo je Županu i svima nazočnima predočilo Program ovogodišnjih maškarata i pozvalo Župljane da se u njih uključe u što većem broju.

Ovogodišnja maškarata počinje okupljanjem i maškaranom zabavom najmlađih u četvrtak, 9. veljače u restoranu Spiona. Župski karnevo će na Stradun u nedjelju, 19. veljače, a isti dan će obići i zdravice po Župi, te nakon dugog niza godina ponovno posjetiti Cavtat i vratiti se u Spionu na zabavu.

Četvrtak od poklada, 23. veljače, po tradiciji je dan za Primopredaju karnevalskog barjaka i večeru od šporkijeh makarula, a u utorak, 28. veljače na ultime Župu će još jednom obići Velika povorka župskih karnevala UKŽD-a, a potom slijedi Maškarana zabava u župskom vrtiću.

Župljani zovu i velike i male - očekuje se puno gostujućih maski, zabave i ludarija neće
nedostajati.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

fabiola 31.01.17 u 12:26
Lijepo, samo mislim da bi bilo ispravnije napisat "Ključ predan maškarima".

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija