VIJESTI
12.01.2017 u 08:29

NE IZLAZITE BEZ POTREBE: noćas izgorila dva auta, brojnim građanima pukle vodovodne cijevi, zaleđene ceste...

Od jučer ujutro proglašeni su zimski uvjeti na cestama u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, neki dijelovi Grada Dubrovnika su bez vode, na automobilima je obavezna zimska oprema, iz "Libertasa" čekamo obavijest o javnom prometu....sve u svemu, pravi život na sjeveru..... vozači koji su jutros vozili iz Konavala prema Gradu, u grupi radarska kontrola objavljuju kako se može proći, ali uz pojačani oprez zbog određenih zaleđenih dijelova na cesti....


komentara  1

Jutros oko 1 zaprimljena je u ŽC 112, dojava  o požaru na prometnom sredstvu u ulici A. Hebranga na parkiralištu „Karingtonke“. Prema informacijama dobivenih od JVP Dubrovački vatrogasci požar je ugašen u 02:20, a u požaru su izgorjela dva vozila (vozilo na kojem je izbio požar i susjedno parkirano).

Tijekom dana 11.01.2017. godine u 112 Dubrovnik zaprimljeno je više  poziva građana, da je zbog niske temperature došlo do zamrzavanja vode u vodovodnim cijevima, puknuća vodovodnih cijevi i puknuća satova za mjerenje potrošnje vode, a što je ujedno bilo uzrokom nestanka vode i to uglavnom sa područja grada Dubrovnika, Župe dubrovčke. Sve zaprimljene dojave prosljeđene su nadležnim službama na daljnje postupanje.

U 05:45 sati dana 11.01.2017. proglašeni su ZIMSKI UVJETI NA CESTAMA u DNŽ . Sve službe su na terenu i uklanjaju snijeg i led sa prometnica te posipaju ih prema prioritetima  (ceste do bolnice, HMP, Domov zdravlja, vatrogasaca, Policije...)

Ovim putem iz ŽC 112 Dubrovnik skrećemo pažnju da se na ceste ne izlazi ako nije potrebno. U slučaju potrebe izlaska osobni automobili moraju imati zimsku opremu. Vozače koji su u prometu molimo da vožnju prilagode uvjetima na cesti uz pojačan OPREZ. 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

tufina 12.01.17 u 08:49
Sva sreća pa imamo pametni krizni stožer,koji u svim situacijama i ljeti i zimi ima vazda istu preporuku:građani, ne izlazite vanka!

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme
mostar_suradnja
VIJESTI
0      20|06|18 u 09:03
Povezivanje gradova Dubrovnika, Kotora, Mostara i Montegrotta
nezgoda
VIJESTI
0      20|06|18 u 08:59
Nezgoda u Ulici Petra Bakića, vozači oprez
uklanjanje_olupina_konavle
VIJESTI
0      20|06|18 u 07:46
Kreće uklanjanje olupina i nelegalnih odlagališta u Konavlima
autobusi_frankovic_naslovna
VIJESTI
1      19|06|18 u 21:00
Izletnički autobusi više neće moći na Pile
savjet_mladih_rasprava
VIJESTI
0      19|06|18 u 19:46
Nikoga nije briga za mlade - Savjet mladih opet nije osnovan

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija