POLITIKA
10.01.2017 u 15:09

Nikola Grmoja Mostov kandidat za župana?

Most nezavisnih lista održat će prve unutarstranačke izbore u subotu, 28. siječnja, doznaje Jutarnji.zbori će se održati po načelu jedan član - jedan glas, a svi oni koji se budu htjeli kandidirati za stranačke funkcije i oni koji budu birali tijela stranke morat će se učlaniti u Most jer sada su službeni članovi Mosta na nacionalnoj razini samo predsjednik Božo Petrov i zamjenik predsjednika Nikola Grmoja, koji bi mogao biti i kandidat za župana Dubrovačko-neretvanske županije na predstojećim izborima u svibnju.


komentara  1

- Nakon unutastranačkih izbora Most će odrediti i većinu kandidata koji će se natjecati na lokalnim izborima. Zasad su službeno predstavili samo Katarinu Ujdur kao kandidatkinju za gradonačelnicu Metkovića, a kao najizgledniji kandidat za dubrovačko-neretvanskog župana spominje se Nikola Grmoja, kojeg u stranci nagovaraju da uđe u tu utrku, a on se još nećka.

Robert Pauletić mogao bi biti Mostov kandidat za gradonačelnika Splita, ali to još nije sigurno, dok će Miro Šimić najvjerojatnije biti kandidat u Osijeku. Miro Bulj jurišat će na Sinj, Maro Kristić na Dubrovnik, a za županicu splitsko-dalmatinsku Most bi mogao istaknuti Ivanu Ninčević-Lesandrić, piše Jutarnji.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

tufina 11.01.17 u 09:00
Sve je bolje od Dobroslavića!

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija