LIFESTYLE
10.01.2017 u 17:40

Tko je nadležan za ovu maslinu? Trebamo li i za nju organizirati humanitarnu akciju?

Nakon orkanske bure po cijelome gradu i okolici oštećeno je više stabala, a tako i jedna lijepa maslina, koja se nalazi na okretištu iznad hotela Belvedere. Naša čitateljica pokušala je pronaći nadležne koji bi je možda mogli i spasiti, no čini se da nadležni ne postoje. "Zanima me treba li i za ovu akciju organizirati dobrovoljce, volontere, branitelje, prikupiti donacije za bager i dnevnice ili u Gradu ipak postoji služba koja je zadužena za ovaj problem", piše naša čitateljica.


komentara  0

- Prije 5 dana vjetar je slomio ovu maslinu. Maslina se nalazi na okretištu iznad hotela Belvedere. Zvala sam Vrtlara, gdje su mi rekli da to nije u njihovoj nadležnosti, jer da to nije Grad?!

Zvala sam komunalni odjel, gdje su mi također rekli da to nije u njihovoj nadležnosti i dali mi broj komunalnog redarstva. Gospođa, koja se javila na telefon, je također tvrdila da to nije u njihovoj nadležnosti, jer da ne mogu oni trčat za svako stablo koje padne u Gradu.

Na moje inzistiranje da me uputi na koju adresu se  trebam obratiti, rekla je da će poslat komunalne redare na uviđaj. Komunalni redari bi svakodnevno trebali biti na toj lokaciji, jer je odmah pokraj kanta za smeće, ali očito nisu ništa prijavili, niti pokrenuli ikakvu akciju.

Maslina nije potpuno iščupana i možda bi se mogla vratiti na isto mjesto. Zanima me je li i za ovu akciju treba organizirati dobrovoljce, volontere, branitelje..., prikupiti donacije za bager i dnevnice ili u Gradu ipak postoji služba koja je zadužena za ovaj problem", napisala je naša čitateljica.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija