CRNA KRONIKA
28.12.2016 u 19:05

VIDEO/FOTO: U sudaru na Ilijinoj Glavici ozlijeđen vozač

Večeras oko 18.10 sati kod semafora na Ilijinoj Glavici, na skretanju za Ulicu Vladimira Nazora došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka. Vozač je hitno prebačen u OB Dubrovnik, gdje mu se pruža liječnička pomoć.


komentara  0

Nesreća se dogodila kada je vozač upravljajući teretnim vozilom Renault Kangoo, dolaskom u neposrednu blizinu raskrižja Ilijina glavica iz za sada neutvrđenih razloga (najvjerojatnije neprilagođene brzine) izgubio nadzor nad vozilom, skrenuo udesno gdje je prednjim desnim kotačem udario u rubnjak sa sjeverne strane kolnika.

Uslijed udara u kolnik, vozilo je izletjelo sa kolnika te se nastavilo nekontrolirano kretati unaprijed po nogostupu te je „pukom“ srećom izbjegavši udar u nosač semafora, desnim bočnim dijelom vozila udarilo u betonski zid koji ga je usporio i zaustavio na travnatoj površini izvan kolnika.

Velika sreća u nesreći je što se u tom trenutku na nogostupu nisu nalazili pješaci jer je mogla nastati velika tragedija.

Neslužbeno saznajemo da vozač teretnog vozila nije bio pod utjecajem alkohola.

 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija